Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Valóra váltotta Várkonyi Andrea titkos vágyát Mészáros Lőrinc

Kicsit minden magyar sikere és öröme ez!

Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Régi álma vált valóra Várkonyi Andreának: a televíziósból lett üzletasszony a londoni Royal Albert Hallban tapsolhatott, ráadásul magyar sikernek – tolmácsolta a Blikk.

Mészáros Lőrinc legújabb neje korábban sok időt töltött Londonban, és elmondása szerint bakancslistás vágya volt egyszer megnézni egy koncertet Európa egyik leghíresebb, 1871-ben megnyitott koncerttermében.

Ezt a vágyát teljesítette most a felcsúti gázszerelőből lett fideszes oligarcha, aki a legutóbbi hírek szerint már sajnos nem a leggazdagabb ember az országban, de a hétfő esti Havasi Symphonic Concert Show-ra még el tudta vinni a feleségét.

Várkonyi Andrea a bulvárlapnak „elárulta”, hogy egy hosszú hétvégére ugrottak ki az angol fővárosba, hivatalos teendők mellett pedig szórakozásra is jutott idő.