Bűnügy

Zárjegy nélküli cigarettát, drogot és befektetési aranyat találtak a rendőrök egy férfinál Vecsésen

Baleset

Meghalt egy biciklis, miután autóval ütközött Szarvason

Bűnügy

Gépfegyverrel lőttek Mórahalomnál szerb és magyar járőrökre

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, a magyar városok már tele lennének migránsokkal

RövidenRöviden
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyar városok már tele lennének migránsokkal – álmodta meg a Fidesz kedden a Demokratikus Koalíció politikusa, Mustó Géza nyilatkozatára reagálva.

Mustó Géza keddi online sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja súlyosnak és veszélyesnek tartja, hogy a kormány tömegesen engedi el az elítélt embercsempészeket, és ezzel azt kockáztatja, hogy kizárják Magyarországot a schengeni övezetből.

A Fidesz válaszul azt írta, hogy Magyarország 2015 óta saját erőből védi a migrációtól a magyar határt, és fizette éveken át az illegális migráció szervezésével lebukott embercsempészek ellátását a magyar börtönökben. Sem az illegális migránsoknak, sem az embercsempészeknek nincs Magyarországon helye – szögezték le, nem cáfolva tehát, hogy a szabadon engedett embercsempészek kiengedésük után újra tevékenykedhetnek, megpróbálkozhatnak más országokból embereket juttatni hazánkba.

Orbán pártja szerint ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyar városok már tele lennének a migránsok és az embercsempészek tömegével.

A baloldal bevándorláspárti, végre akarja hajtani Brüsszel és a Soros-hálózat megrendelését, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak – áll annak a pártnak a közleményében, amely éppen tömegével telepíti tele Magyarországot távol-keleti migránsmunkásokkal, leszorítva ezzel a magyar emberek bérét.

Ezek is érdekelhetnek

Mi történt? Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül fontos vezetőket rugdosott ki szombaton

Gépfegyverrel lőttek Mórahalomnál szerb és magyar járőrökre

Orbán Viktor elutazott

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

Templomban áhítoztak, ezért nem mentek el a fideszes képviselők a Népjóléti Bizottság ülésére

Összeütközött két autó Budapesten, 23 szír bevándorló került elő