Kultúra

Tömeges kirúgás kezdődött a Petőfi Rádiónál, a zenei szerkesztő is ment a levesbe

Baleset

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Időjárás

Ezt az időjárást már nem hiszed el – mutatjuk a hétvége friss előrejelzését

Kiakadtak a helyiek: a pápa látogatásakor nem volt akkora készültség, mint Tóth Gabi oroszlányi fellépésén

„Szerintem a Gabika maradjon otthon, a bányásznapot pedig ünnepeljük úgy, ahogy eddig is! Családiasan!”

RövidenRöviden
Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban.
Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban. Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Példátlan biztonsági intézkedések mellett tartják ezen a hétvégén a 73. Bányász- és 31. Villamos Napokat Oroszlányban, ahol a közröhej tárgyává vált „mélykeresztény” Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes is fellép. Az esemény előtt egy nappal terjedelmes tiltólista jelent meg a város Facebook-oldalán, ami felbőszítette a helyieket.

A posztban azt írják, belépéskor a biztonsági személyzet átvizsgálhatja a résztvevők ruházatát, táskáit, de ez még hagyján: ezután hosszú lista következik arról, hogy mit nem szabad bevinni a rendezvényre.

Pl. „A4 méretnél nagyobb” táskával senki ne induljon el, de a táblagép, a szelfi bot is tilos, és esernyőt sem tarthatnak maguknál a szórakozók, ahogy az üvegekre, kulacsokra, palackokra sem lesz semmi szükség a szervezők szerint a nyár utolsó forró hétvégéjén. Tilos vinni „ajándékokat az előadóknak”, a hangrögzítő eszköz is tiltott, valamint egyéb nagyméretű tárgyak („hátizsákok, bőröndök, fotelek, zsámolyok, takarók, rollerek, gördeszkák, ülőpárnák”), és a sor itt még közel sem ér véget.

⚠️𝑨 𝒃𝒆𝒍𝒆́𝒑𝒆́𝒔 𝒂𝒛 𝒆𝒈𝒆́𝒔𝒛 𝒉𝒆́𝒕𝒗𝒆́𝒈𝒆́𝒏 𝑰𝑵𝑮𝒀𝑬𝑵𝑬𝑺, 𝒅𝒆 𝒂 𝒓𝒆𝒏𝒅𝒆𝒛𝒗𝒆́𝒏𝒚 𝒕𝒆𝒓𝒖̈𝒍𝒆𝒕𝒆́𝒏 𝒌𝒐̈𝒕𝒆𝒍𝒆𝒛𝒐̋ 𝒂 𝒌𝒂𝒓𝒔𝒛𝒂𝒍𝒂𝒈 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆́𝒔𝒆❗️…

Posted by Oroszlány város hivatalos oldala on Thursday, August 31, 2023

A felháborodott helyiek elárasztották hozzászólásaikkal a posztot, valaki azt írta, évtizedek óta látogatja a rendezvényt, ám „a hülye picsa miatt” ennek most vége:

„Eddig volt munkatársakkal mindig ott találkoztunk, hisz lassan tíz éve nincs bánya. Halunk sorban megfele, örültünk egymásnak, míg aki él. Sztorizgattunk, stb. Ez miatt a hülye picsa miatt ennek idén vége. Kár, de ez van. Sajnálom, de engem ne terelgessenek, motozgassanak, meg elkobozzanak. Innen is üdvözlök mindenkit, ha megélem és nem lesz Tóth Gabi, jövőre találkozunk.”

Ezek is érdekelhetnek

Üzent a Tóth Gabival szakító Krausz Gábor: „Leszarom…”

Mi történik? Tóth Gabi ma újra Krausz Gábor mellett tűnik fel

Tóth Gabi: megteszem a jogi lépéseket

Várkonyi Andrea: „A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni”

Buszon indult be a szülés Budapesten, a sofőr segített világra hozni a babát

Fábry Kornél püspök szeretettel várja Tóth Gabit egy teára