Baleset

Gázolt a vonat Kecskemétnél

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Gyertyagyújtást rendeznek Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére

„Ha ők már nem is, mi még megölelhetjük egymást!”

Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő.
Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő. Fotó: TV2

Az operatív törzset végül nem hívták össze, és nemzeti gyásznapot sem rendelt el a kormány, de egy halvány reménysugár így is van rá, hogy Magyarország méltóképpen elsirathatja Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságát: a Facebookon gyertyagyújtás szerveződik ma estére, a budapesti Kossuth térre.

Mint korábban megírtuk, a keresztény értékekről, a család szentségéről máskor fennhangon kioktató kormánypárti énekesnő és sztárszakács férje szerdán jelentették be, hogy vége a házasságuknak, szakítanak.

Ma a Blikk azt is megírta, hogy a kapcsolat vesztét minden jel szerint egy harmadik fél okozta. Olyannyira, hogy a „tapolcai Szent Asszony” – rendkívül tapintatosan – már a szakításuk napján egy vele korábban is hírbehozott táncos fiúval mulatott, a Fricska Táncegyüttes tagjával, akire Krausz is utalhatott a posztjában.

Most viszont egy olyan esemény jelent meg a Facebookon, ahol gyertyagyújtást rendeznek Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére. A bejegyzés leírása szerint a meghirdetett rendezvényre ma este 8-kor kerül sor Budapesten, a Kossuth Lajos téren.

Kapcsolódó friss hírek