Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

„Milyen szépen bánsz velem” – elalélós posztban magasztalja fricskását Tóth Gabi

Tóth Gabi énekesnő érkezik a vörös szőnyegen a Petőfi Zenei Díjátadó Gálára, az A38 hajóra 2023. június 17-én.
Tóth Gabi énekesnő érkezik a vörös szőnyegen a Petőfi Zenei Díjátadó Gálára, az A38 hajóra 2023. június 17-én. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

„Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem!”

– írta Papp Máté Bencének születésnapi köszöntőül Instagramon Tóth Gabi, úgy folytatva: „Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél. Köszi a szüleidnek. Sz…”

A fideszes énekesnő néhány nappal ezelőtt is hasonló, csak hosszabb kinyilatkoztatásra ragadtatta magát. Akkor posztjában arról írt, hogy élete során felruházott embereket olyan tulajdonságokkal, melyek nem léteztek, csak beléjük akarta látni.

„Amikor visszataláltam a népzenéhez, az önazonosság felé vezető útra léptem. Sok ember nem értette, hogy ez a »szteroidos pulyka«, aki össze-vissza rohangál a »hidrogénezett csirke« fejével, és rockernek mondja magát, most mi a fenét magyarkodik. Viszont nekem a népzene volt, ami segített megtalálni az önazonosságot, és abban is segített, hogy tisztábban lássam a párkapcsolataimat és a baráti kapcsolataimat is”

– magyarázta.

Kapcsolódó friss hírek