Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Ő lehet Tóth Gabi új áldozata? Fideszes politikus buktatta le a szentéletű muzsikusnőt

Fotók alapján a tapolcai Szűzanya már a szakítás bejelentésekor egy táncosával mulatott.

Papp Máté Bence, a Fricska alapító tagja, Tóth Gabi muzsikusnő és Pócs János fideszes országgyűlési képviselő.
Papp Máté Bence, a Fricska alapító tagja, Tóth Gabi muzsikusnő és Pócs János fideszes országgyűlési képviselő. Fotó: Facebook/Pócs János

A hetünket alapjaiban megrengető hír volt, hogy Tóth Gabiék válnak, az internet népe pedig nyeli a könnyeit, „hiszen most vettetek egy szép házat is”. Fotók tanúsága szerint azonban nem mindenki roskadt magába azon a kegyetlen szerdai napon.

A férj, Krausz Gábor elsőként közzétett nyilatkozatában egy érdekes mondat szerepelt. A szakács úgy fogalmazott:

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

Ez a sor azonban kimaradt Tóth Gabi (máskülönben egyező szövegű) közleményéből, és azóta sokan találgatják, mire utalhatott Krausz a „kellemetlen fricskával”, főleg annak tükrében, hogy Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttessel szokott fellépni.

A Blikk most azt írja, „a kapcsolat vesztét egy harmadik fél okozta”, és felhívják a figyelmet néhány fotóra, melyet Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője osztott meg a Facebookon. Ezek a most zajló Kárpát-Haza konferencia kapcsán készültek, a képeken pedig a konferencia vendégei láthatóak, amint látogatást tesznek Pócsék dinnyeföldjén.

A Kárpát-Haza Konferencia vendégei a Gazda-Farmon 🍉

Posted by Pócs János on Thursday, August 10, 2023

„A lényeg, hogy Pócs hangulatos képein, amelyeken dinnyét kóstolnak a vendégek, látható, hogy Tóth Gabi is ott volt a rendezvényen a Fricska alapító tagjával, Papp Máté Bencével – akivel hírbe hozták –, sőt, egy quadra is felpattant, s látszólag jól érezte magát a konferencia részeként szervezett kiránduláson…”

– olvasható a lap cikkében.

A Blikk azt is írja, Krausz Gábor rosszul viseli a történteket. Egyik legjobb barátja és kollégája a lapnak arról beszélt, hogy a séf nincs jól, nagyon megviseli az egész történet, nagyon megsérült, „neki ez a család volt az élete, a mindene”.

Kapcsolódó friss hírek