Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

„Csak nyelem a könnyeimet” – Vigasztalhatatlan az ország Tóth Gabiék válásának hírére

„Csak nyelem a könnyeimet” – Vigasztalhatatlan az ország Tóth Gabiék válásának hírére
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

Derült égből villámcsapásként, hátulról mellbe, szálkás kerítésléc tompa végével nyilallt bele a magyarok szerda délutánjába a hír, miszerint Tóth Gabi keresztény muzsikusnő és párja Krausz Gábor, a híres szakács válnak. S minthogy a traumákat könnyebb társaságban feldolgozni, megnéztük, mit írnak a szakításról a facebookozók, ki hogyan magyarázza a felfoghatatlant.

„Hát csak nyelem a könnyeimet… kitartást és nagyon sok erőt kívánok nektek!!!!”

– írja egy Éva nevű asszony Krausz Gábor posztjánál, harminchat vihogós reakciót gyűjtve a se Istent, se embert nem ismerő kárörvendőktől.

Gizella nem érti: „A múlt hetekben még dúlt a szerelem az új otthonban. Oly gyorsan fordult a kocka? Bevallom nem is érdekel! A vesztes mindig a gyerek, akit rendkívül sajnálok.” Milyen igaz tőle!

Zsoltné is jobb híján a múltban keres kapaszkodót, hiába: „Tavaly Palkonyán amikor láttalak titeket sose gondoltam volna, hogy ezeket a sorokat fogom olvasom…”

A gyászolók egy másik nagy csoportja a lakhatás, építkezés felől próbálja meg értelmezni a helyzetet: „Most vettetek egy szép házat is. Béküljetek ki” – javasolja Pálné, de Erikának sem áll össze a kép: „Most lett ház véve, na erre nem számítottam!!”

A kevésbé materialisták a szépirodalomhoz fordulnak: „Remélem hogy ez nem igaz. Ember kuzdj és bízva bízzál!” – idézi Irén Az ember tragédiáját. Soha nem volt még ennyire aktuális.

Andi inkább reálos, és valószínűleg sokat utazik tömegközlekedéssel, de ő is csak szenved: „Érthetetlen dolgok halmaza! Ez a mostani menetrend! (…) Azt hittem, végre oké minden. Sz…r ez az új világ!!!”,

Timi szerint a remény tartogathat még meglepetést: „Remélem csak a fiókod törték fel és írják a hülyeséget.”

Ebben bízunk mi is, addig nem marad más: nyeljük a könnyeinket.

Kapcsolódó friss hírek