Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Csák János nem köntörfalazott, kimondta: a tanárok kezében van a magyar jövő!

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter köszöntőt mond a Budapest Eurázsia Fórum 2022 konferencián a Magyar Nemzeti Bank Budai Központjában 2022. szeptember 19-én.
Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter köszöntőt mond a Budapest Eurázsia Fórum 2022 konferencián a Magyar Nemzeti Bank Budai Központjában 2022. szeptember 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A nyilvánvaló közhelyek napja van ma, Navracsics Tibor után Csák János is falvédőre kívánkozó bölcsességgel ajándékozta meg a nemzetet: a tanárok kezében van a magyar jövő, övék a legfontosabb munka, a tudás átadása – mondta a kulturális és innovációs miniszter pénteken az országos szakképzési tanévnyitón, Szekszárdon.

Csák János a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikumában és Szakképző Iskolájában rendezett eseményen úgy magyarázta: mesterségbeli tudás nélkül nincs az embernek önbecsülése!

Hozzátette, ahhoz, hogy kibontakoztassuk tehetségünket munka, szerető és gondoskodó közeg, valamint remény kell.

„Nincs erős, cselekvőképes haza gazdaságilag erős kulturálisan magabiztos emberek és családok nélkül” – fogalmazott a miniszter, aki a Hunor Magyar Űrhajós Program négy űrhajósjelöltjével együtt nyitotta meg a szakképzési tanévet.

Kapcsolódó friss hírek