Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

A fideszes államtitkár szerint a magyarok és a koreaiak rokonok

Csák János kulturális és innovációs miniszter szerint a K-Pop a közös bennünk.

Csák János kulturális és innovációs miniszter a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) A kultúra bölcsője és a bölcső kultúrája - a kulturális értékek átadása, a nemzeti és kulturális identitás megerősítésének lehetőségei a családokban című pódiumbeszélgetésén az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 20-án.
Csák János kulturális és innovációs miniszter a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) A kultúra bölcsője és a bölcső kultúrája - a kulturális értékek átadása, a nemzeti és kulturális identitás megerősítésének lehetőségei a családokban című pódiumbeszélgetésén az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 20-án. Fotó: MTI/Veres Nándor

„A koreaiak nekünk rokonaink, csak Dzsungáriából mi nyugatra jöttünk, ők meg keletre mentek” – fogalmazott a Telex tudósítása szerint Csák János pénteken Tusványoson. A kulturális és innovációs miniszter szerint közös most bennünk például a K-pop:

„Koreában tőlünk kaptak vissza dallamokat, és mérhetetlenül boldogok ennek hatására”

– hangzott el az agymenés a kultuszminiszter szájából. A magyar kultúra kapcsán Csák János beszélt arról is: „én komolyan veszem, hogy Klebelsberg Kuno utódja vagyok”.

Kifejtette azt is, a kötődést nem lehet számítógépen, Skype-on keresztül kielégíteni, mert az embernek napi legalább tizenöt érintésre van szüksége.

Kapcsolódó friss hírek