Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Navracsics Tibor tájékoztatott, hogy az iskolában a diákok, a tanárok, a szülők, és más szakemberek, különböző nemzedékekhez tartozva, tapasztalatokat és ismereteket adnak át, vagy fogadnak be

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszédet mond a Somogy megyei polgármesterek és jegyzők siófoki tanácskozásán 2022. november 8-án.
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszédet mond a Somogy megyei polgármesterek és jegyzők siófoki tanácskozásán 2022. november 8-án. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az iskola nemzedékek közötti közösség – jelentette ki a területfejlesztési miniszter pénteken a Veszprém vármegyei Révfülöp általános iskolájának tanévnyitóján.

Navracsics Tibor kiemelte: az iskolában a diákok, a tanárok, a szülők, és más szakemberek, különböző nemzedékekhez tartozva, tapasztalatokat és ismereteket adnak át, vagy fogadnak be. Ezek közül sok nincs leírva a tankönyvekben, elméleti úton nem megtanulható, csakis a közösségben élés révén – tette hozzá.

A miniszter az iskolát a jövő közösségének is nevezte, egy olyan közösségnek, amely a célját a jövőben éri el. Ez a cél pedig az, hogy a ma diákjai olyan polgárok legyenek, akik a hazájukat szolgálják, akik kiteljesíthetik tehetségüket és akik megtalálják boldogságukat az életben – fogalmazott.

Kapcsolódó friss hírek