Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Tech

Nagy a baj, Budapestet is elérte egy globális informatikai hiba

Bűnügy

Külföldre menekült a kisfiút felrúgó, párjait ököllel verő „karateedző”, nem tudják kihallgatni

Orbán úgy tudja, minden magyar család 181 ezer forint támogatást kap minden hónapban

De az még hagyján, mert „a fizetésen felül”!

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorában 2023. január 13-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Meg kell védenünk Brüsszellel szemben a magyar rezsicsökkentést – hergelődött a tizenhárom éve folyamatos harcban, „védekezésben” őrjöngő Orbán Viktor a Kossuth rádió szokásos péntek reggeli propagandaműsorában.

Orbán Viktor azt állította: az év első hét hónapjában a „kormány odaadott a családoknak” 1078 milliárd forintot rezsicsökkentés formájában. Minden magyar család 181 ezer forint támogatást kap minden hónapban a fizetésén felül, hiszen ennyivel magasabb lenne az energiaszámlája, ha nem lenne rezsicsökkentés.

A kormányfő, akinek strómanja mostanra 27 milliárdos luxusjachttal hecceli a magyarokat – miközben a legnagyobb energiacégek tulajdonosaként nyerészkedik a legszegényebbeken is – azt is tudni véli, hogy „Brüsszel sokallja a magyar rezsicsökkentést”, szerintük a magyar családoknak többet kellene fizetniük és „ránk akarja ezt kényszeríteni”!

Szerinte ugyanis a „brüsszelieknek” azért „szúrja a szemét” a magyar rendszer, mert európai összevetésben Magyarországon fizetik az emberek a legalacsonyabb áram- és gázárat, miközben szemben számos másik uniós országgal, amelyek politikusi többet fizettetnek az energiáért a polgáraikkal, Magyarországnak nincsenek saját olaj- és gázmezői. Az emberek pedig számon kérik a politikusaiktól, hogy ha Magyarországon meg tudják oldani a rezsicsökkentést, akkor náluk miért nem. Erre pedig Brüsszel „megtámad bennünket”, hogy a magyarok nem jól csinálják.

„Értem, hogy mi az ő problémájuk, de erre nem lehetünk tekintettel, meg kell védenünk Brüsszellel szemben a magyar rezsicsökkentést” – vezette le Orbán Viktor, az EU legmagasabb inflációjának kormányfője, aki

tizenhárom éve tartó „megvédéssel” azt tudta elérni, hogy mostanra Magyarország a második legrosszabb életszínvonalú ország az Európai Unióban.

Ez is érdekelhet:
Friss felmérés: csökkent a Fidesz támogatottsága, de hol van az ellenzék?

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Orbán Viktor már Kínában csúszik-mászik

Orbán Viktor Washingtonba érkezett

Orbán Viktor bekeményít, újra bíróság elé rángat számos újságot

Orbán Viktor szerint a tragikus kijevi rakétatámadás is őt igazolja

Török Gábor: ez Orbán Viktor első igazán látványos nemzetközi sikersztorija

Orbán: „Fontos intézkedések várhatók. Például nem lesz adó a borravalón”

Levelet kaptak a diplomások Orbán Viktortól