Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

50 milliárdos hitelt vesz fel a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég, hogy megvásárolhasson egy áramszolgáltatót

Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Opus Energy Kft. 50 milliárd forint hitelt vesz föl az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. (Titász) megvásárlásához – olvasható a tulajdonos Opus Global Nyrt. közleményében, amelyet szombaton tettek közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A hitelszerződést az MKB Bank Nyrt.-vel és a Takarékbank Zrt.-vel kötötték meg. A kölcsön a szolgáltató felett 100 százalékos befolyást biztosító részvények megvásárlására fordítják a közlemény szerint.

Az Opus tavaly decemberben tett ajánlatot az E.On-nak a Titász 100 százalékos részvénycsomagjára, majd márciusban aláírták az adásvételi szerződést. A tranzakció a hatósági engedélyek beszerzésével idén zárulhat le.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten