Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik

Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban.
Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban. Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Új hét, újabb izgalmas részletek derülnek ki arról a bizonyos „keresztény értékrendről”: a Blikk azt írja, Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik, a férfi pedig állítólag két hete tudta meg, hogy nejének viszonya van az egyik táncosával.

A lap szerint az új hódoló, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel.

„A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg”

– mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor.

Az is kiderült, június végén, Gabi erdélyi turnéján bontakozhatott ki a viszony. „Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret” – fogalmazott a lapnak egy ismerős.

Emlékeztetnek, Tóth Gabi az állami család.hu oldalon vezetett blogjában januárban még arról értekezett, hogy megmagyarázhatatlan erő húzza vissza a vidéki lét felé. „Lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat” – írta pár hónapja az énekesnő.

Kapcsolódó friss hírek