Baleset

Halálos baleset Pest megyében, ismét egy vétlen autós az áldozat

Közlekedés

Lázár János 6,1 millió forintos jutalommal járó „közlekedési elismeréseket” osztott ki

Baleset

Brutális frontális baleset Pilisjászfalu és Piliscsaba között: négy súlyos és egy könnyebb sérült

Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik

RövidenRöviden
Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban.
Tóth Gabi keresztény, népi énekesnő a Fidesz Parlamenti Szalon nevű rendezvényén 2023. április 17-én a Várkeret Bazárban. Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Új hét, újabb izgalmas részletek derülnek ki arról a bizonyos „keresztény értékrendről”: a Blikk azt írja, Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik, a férfi pedig állítólag két hete tudta meg, hogy nejének viszonya van az egyik táncosával.

A lap szerint az új hódoló, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel.

„A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg”

– mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor.

Az is kiderült, június végén, Gabi erdélyi turnéján bontakozhatott ki a viszony. „Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret” – fogalmazott a lapnak egy ismerős.

Emlékeztetnek, Tóth Gabi az állami család.hu oldalon vezetett blogjában januárban még arról értekezett, hogy megmagyarázhatatlan erő húzza vissza a vidéki lét felé. „Lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat” – írta pár hónapja az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek

Ennyire büntették L.L. Juniort és G.w.M.-et a Petőfi hídi száguldozásért

Buszon indult be a szülés Budapesten, a sofőr segített világra hozni a babát

Tóth Gabi: megteszem a jogi lépéseket

Mi történik? Tóth Gabi ma újra Krausz Gábor mellett tűnik fel

Fábry Kornél püspök szeretettel várja Tóth Gabit egy teára

Kiakadtak a helyiek: a pápa látogatásakor nem volt akkora készültség, mint Tóth Gabi oroszlányi fellépésén