Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Deutsch Tamás megszólalt, az Egyesült Államok ebbe most belerokkanhat

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kemény üzenetet igyekezett megfogalmazni Facebook-oldalán Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő azután, hogy a héten az Egyesült Államok szankciókat vezetett be három kormányközeli személy ellen, valamint az amerikai nagykövetség támogatásával Ruszkik, haza feliratú plakátok jelentek meg országszerte több helyen.

A Fidesz-alapító haragja a magyar kormányt kritizálni merészelő David Pressman budapesti amerikai nagykövetet találta meg, aki minden bizonnyal fejvesztve menekül e sorok láttán:

„Mi már hazaküldtük a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is. Óvatosan, Mr. Pressman! Ennyi.”

Az persze erősen vitatható, hogy a fent említett megszállókat „mi” küldtük-e haza (nem), de az mindenesetre szépen körvonalazódik, hogy a „ruszkikat” épp most édesgetjük vissza Szijjártó „előnyös” gázvásárlásaival és Paks 2-vel.

Mi már hazaküldtük a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is.Óvatosan, Mr. Pressman! Ennyi.

Posted by Deutsch Tamás on Friday, April 14, 2023

Drogpolitikai vitára hívta Deutsch Tamást a Kutyapárt

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Földrengés volt New York környékén, az Egyesült Államok sűrűn lakott keleti partvidékén

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt