Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Belföld

Esőben, arany színű ollóval nyiszálva adtak át egy utat a fideszesek Mosonmagyaróváron

Présember, Gyuri bácsi, brüsszeliták – Orbán Viktor meggárgyulása a szemünk előtt zajlik

De a jó hír, hogy nem kötelező rá figyelni.

Orbán Viktor évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2023. február 18-án.
Orbán Viktor évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2023. február 18-án. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Megtartotta Orbán Viktor szombaton Budapesten, a Várkert Bazárban szokásos évértékelő beszédét.

A szekta izgalmi állapotának szinten tartására (háború, veszély, az infláció más hibája, békét csak a magyar kormány akar) előadott poshadt TSZ-elnök-próza összegzésére nem vállalkoznánk, mert habár egy hírportálnak mi más lenne a feladata, azért a mi agyunk sem bokszzsák. Nézze vissza itt, aki ilyesmire vágyik.

Egy részletet azért kiemelnénk, amiből gyorsan megismerhető, hol tart most Orbán Viktor elmeállapota beszédeinek színvonala:

Felidézte, 2014-ben Hillary Clinton akkori amerikai külügyminiszter csak „egy jó barátot, egy good friendet” (André Goodfriendet – a szerk.) küldött ide, hogy kormányellenes tüntetésekkel és néhány kitiltással térítse jobb belátásra a magyarokat. Orbán úgy folytatta, akkor jól manővereztek, és Donald Trump képében megérkeztek a felmentő csapatok, „szerencsére nem ide, hanem Washingtonba”. Hozzátette: Joe Biden amerikai elnök a jó barát helyett „egy présembert, press mant” (David Pressmant – a szerk.) küldött nagykövetnek, hogy bármi áron, de préselje bele a magyarokat a háborús táborba, préseljen ki belőlük egy csatlakozó nyilatkozatot.

Itt tart. Így tehát ha 2023-ban, Európa közepén az ország első embere külföldi diplomaták nevének lefordítgatásával próbálja meg alátámasztani a mondanivalóját, akkor valószínűleg az sem ördögtől való, ha erre a hírszerkesztő csak annyit jegyez meg,

te, ez kurva hülye, én ezzel nem foglalkozom.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!