Bayer Zsolt Putyin helyett inkább „Zelikére” és Bidenre adna ki elfogatóparancsot

Bayer Zsolt Putyin helyett inkább „Zelikére” és Bidenre adna ki elfogatóparancsot
Fotó: Facebook/Bayer Zsolt

Ismét nagyot kurjantott ki saját homokozójából Bayer Zsolt fideszes publicista, Orbán Viktor elsővonalas talpnyalója – szúrta ki a Telex.

Bayer szombati blogbejegyzésében arra a hírre reagált, miszerint a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen.

„Ezennel én is kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen. Ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen”

– írta Bayer Zsolt, arról is elábrándozva, hogy mit tenne, ha ő letartóztatná az említett „gazemberek”:

„Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket Ukrajna gázibayepari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a kurva nagy ukrajna barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az).”

„Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint fasszal zongorázni” – dühöngte ki magát a Fidesz 5. számú pártkönyvének tulajdonosa.

Kapcsolódó hírek