Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bayer Zsolt az ellenzékről: „egyszerűen szar alakok”

A fideszes uszító megint sokat tett a közbeszéd javulásáért, és azért, hogy az emberek kevésbé utálják egymást.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j3), Bayer Zsolt újságíró (j4), Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz alelnöke (j5) és Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője (j7) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j3), Bayer Zsolt újságíró (j4), Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz alelnöke (j5) és Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője (j7) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

„A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye”

nyilatkozta a Mandinernek Bayer Zsolt, a nemzet lovagkeresztes mocskolódója, pardon, jó tollú újságírója a választás kapcsán. Elárulta, nem számított ekkora Fidesz-fölényre, a hatpárti összefogás szerinte fordítva ül a lovon, „csak hazudni tudnak”, fogalmuk sincs az országról.

Budapesten ugyanakkor a Fidesznek van dolga, de a párt több voksot kapott, mint 2018-ban: ha így folytatják, a főváros – szavai szerint – vissza fog térni „a normalitás talajára”.

Az ellenzék vereséggel kapcsolatos reakcióját értékelve Bayer azt mondta, annyi becsület sincs bennük, hogy a saját emberüket kicsit megtámasszák a bajban,

„egyszerűen szar alakok.”

Az orbánista publicista arról is beszélt, nem tulajdonít nagy jelentőséget az orosz-ukrán háború szerepének a Fidesz győzelme kapcsán, de szerinte valamennyi hatása biztos volt neki. Akik amiatt aggódnak, hogy érdemi ellenzék nélkül a Fidesz lényegében kontroll nélkül marad, azok Bayer szerint 2010 óta ezt szajkózzák,

„hogy diktatúra van, meg itt mindenki mindennel visszaél. Pontosan ugyanolyan hazugság, mint minden más. Az egész életük.”

Kapcsolódó friss hírek