Bayer Zsolt Szabó Tímeának: „te szörnypofájú, nemzetáruló gazember, eltakarodhatsz a jó büdös francba!”

Ismét lovagkeresztet vetett a „jobboldali újságírók morális fölénye”.

Alpári stílusához hűen toporzékolt blogján Bayer Zsolt fideszes megmondóember annak kapcsán, hogy hétfőn a kormányoldal hangos tapssal akadályozta meg a Parlamentben, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke befejezhesse felszólalását.

Szabó Tímea arról próbált beszélni, hogy a hazai egészségügyben továbbra sincs elég védőfelszerelés, közben pedig a kormány a szomszédos országokba tömegével juttat azokból.

Bayer a szemrehányás kapcsán egy Facebook-troll színvonalán zúdította haragját az ellenzéki politikusnőre, néhány nem-propagandaoldal címének idézését követően azt írta:

„Hát ez tényleg hallatlan! Bezzeg, amikor ezek síppal-dobbal, nádi hegedűvel, meg egy saját névjegyét magasba emelő lófasszal őrjöngenek odabent, az tök jó szokott lenni. Az a demokrácia!

Hát akkor majd megszokjátok. Majd te is megszokod, te szörnypofájú, nemzetáruló gazember, akinek az a legnagyobb problémája, hogy a kormány védőeszközöket küld a határon túli magyaroknak. Majd megszokod. Ha pedig nem tetszik, eltakarodhatsz a jó büdös francba. Sőt: még kussolhatsz is.”

Ezek is érdekelhetnek