Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Jótollú magyar újságíró díjat kapott barátaitól Bayer Zsolt

Kollégáktól díjat kapni a „világ legjobb érzése”, vallott érzelmi sivárságáról az őrjöngve hőbörgés Paganinije.

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája (b), miután átvette a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat Boros Bánk Leventétől, a Médianéző Központ igazgatójától (j) a Városliget Caféban 2022. március 10-én.
Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája (b), miután átvette a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat Boros Bánk Leventétől, a Médianéző Központ igazgatójától (j) a Városliget Caféban 2022. március 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája vehette át az ez évi, a fideszista Médianéző Központ által alapított „Jótollú magyar újságíró” díjat – hozta a jó hírt az állami MTI.

Boros Bánk Levente Orbán-imitátor, a központ „igazgatója” a díjátadón mondott méltatásában tájékoztatott: Bayer Zsolt háborús időben és sorsdöntő választási évben veheti át a díjat, amikor „stabil viszonyítási pontokra és az értékekért kiálló frontharcosokra van szükség”, sőt, Bayer Zsolt olyan újságíró, aki „akkor szólal meg, amikor kell, és oda címezi szavait, ahova kell”!

Bayer Zsolt a megszólalásaival nem támad, hanem véd, a nemzeti oldal közösségét nem megosztja, hanem összetartja, és „háborús időkben nincs is másra szükségünk”

– elemezte még Boros Bánk Levente Bayer munkásságát, kiemelve, hogy kollégájához több ezer publicisztika, 26 kötet, illetve kilenc film és sorozat kötődik.

A jótollú Bayer Zsolt, aki korábban szörnypofájú nemzetáruló gazembernek titulálta Szabó Tímeát, Nagy Blankát pedig igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak nevezte, a képek szerint közvetlen közelről hallgatta elégedetten a laudációt.

Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója beszédet mond, mielőtt átadta a központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat Bayer Zsoltnak, a Magyar Nemzet publicistájának (j) a Városliget Caféban 2022. március 10-én.

Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója beszédet mond, mielőtt átadta a központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat Bayer Zsoltnak, a Magyar Nemzet publicistájának (j) a Városliget Caféban 2022. március 10-én.Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A díjat megköszönve a többi között arról beszélt, hogy kollégáktól díjat kapni a „világ legjobb érzése”. Szólt arról is, hogy az újságírás, azon belül pedig a publicisztika eleve értékválasztás kérdése. Egyúttal a független-objektív újságírást a legnagyobb hazugságnak nevezte, amit szerinte a nemzeti oldallal szembenállók csak azért találtak ki, hogy leplezzék, kiknek a szolgálatában állnak.

Kölcsey Ferenc szavait is idézve a publicista kijelentette, újságot írni is csak Magyarországért érdemes, majd kiemelte, ha az identitás elvész, akkor minden elvész!

Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója (b), Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója (j), Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője (j2) és a Médianéző Központ Jótollú magyar újságíró díj kuratóriumának tagjai; Gajdics Ottó (b2), Néző László (b3), Nagy Katalin (b5), Villányi Károly (j4), Szarvas Szilveszter (j3), valamint a díjazott Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája (b4) a Jótollú magyar újságíró díj átadásán a Városliget Caféban 2022. március 10-én.

Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója (b), Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója (j), Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője (j2) és a Médianéző Központ Jótollú magyar újságíró díj kuratóriumának tagjai; Gajdics Ottó (b2), Néző László (b3), Nagy Katalin (b5), Villányi Károly (j4), Szarvas Szilveszter (j3), valamint a díjazott Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája (b4) a Jótollú magyar újságíró díj átadásán a Városliget Caféban 2022. március 10-én.Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója felidézte, a díjat azért alapították, hogy a minőségi és szabad, nemzeti-konzervatív sajtó kiemelkedő teljesítményeit elismerjék. A „minőség” és a „szabad” szó értelmezéséről mondjuk sokat elárul, hogy a díjat tavaly Huth Gergely, a sajtópereket tömegével veszítő PestiSrácok.hu propagandablog főszerkesztője és Villányi Károly, a Mediaworks agymosó-konglomerátum főszerkesztője kapta.

Kapcsolódó friss hírek