Hvg.hu: Mészáros Lőrinc lánya válófélben lehet

Homlok Zsolt vállalkozó és Mészáros Ágnes a Szombathelyi Haladás évzáró bankettjén 2017 májusában.
Homlok Zsolt vállalkozó és Mészáros Ágnes a Szombathelyi Haladás évzáró bankettjén 2017 májusában. Fotó: haladas.hu

Varga Judit és férje, Magyar Péter tragédiája után újabb NER-álompár útjai válhatnak el: a hvg.hu szerint ugyanis több jel utal arra, hogy Mészáros Lőrinc Ágnes nevű lánya válófélben van, vagy már el is vált Homlok Zsolttól, akinek házasságkötésük után a vezetéknevét is felvette.

A lap a cégbírósági adatokból vette észre, hogy az Orbán-oligarcha lányának neve minden céges érdekeltségében Homlok-Mészáros Ágnesről Mészáros Ágnesre változott vissza.

Mészáros Ágnes jelenleg a Konzum Management Kft., a Mészáros Agro Kft., az MHM Vagyonkezelő Zrt. nevű „családi” cégekben van jelen, az utóbbinak vezérigazgatója is. Tulajdonrésze van még a Properitus Vagyonkezelő Kft.-ben, ami (volt) férje cégcsoportjának központi vállalkozása. A szintén Homlok Zsolt érdekeltségébe tartozó Vasútvill Kft. felügyelőbizottságának viszont február eleje óta már nem tagja.

Érdekesség, és összefügghet a válással, hogy a Vasútvill Kft. kapcsán a Szabad Európa írta meg néhány napja: Mészáros Lőrinc R-Kord Kft. nevű cége fővállalkozóként indoklás nélkül, a teljesítés utolsó fázisában tette ki Homlok Zsolt kft.-jét két fontos vasúti beruházásból. A két projekt a Püspökladány–Biharkeresztes vasútvonal villamosítása, valamint a váci vasútállomás villamos felújítása (természetesen nagyrészt uniós pénzből, 47,76, illetve 14 milliárd forintból valósítanák meg ezeket).

Kapcsolódó hírek