Bűnügy

Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Gazdaság

Újabb pocsék adat jött: padlón a NER kedvenc lopó-ágazata

Közlekedés

Kisiklott egy vonat reggel a Keletiben, a MÁV hallgat

Orbán ma a honvédségnél bohóckodott: tájékoztatta a katonai vezetőket, hogy szárazon kell tartani a puskaport

SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök (j) a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központban, Székesfehérváron, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor hétfőn Székesfehérváron a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központnál tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről – mesélte az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat.

Posted by Orbán Viktor on Monday, March 6, 2023

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelentést tett a kormányfőnek a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program helyzetéről, ahhoz kapcsolódóan a személyi állomány kiképzésének állapotáról, valamint a nyáron elrendelt képesség-fokozás eredményeiről – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor a katonai vezetők előtt ismét leszögezte: a veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat. Mi, magyarok a béke mellett vagyunk, de szárazon kell tartani a puskaport – oktatott a Putyin-barát magyar miniszterelnök, akinek az operetthonvédeit legfeljebb önmaguktól kellhet megvédeni.

Ez is érdekelhet:
Kukásautó gázolt halálra egy idős nőt Pécsen, megszólalt a polgármester

Orbán Viktor fejéből a hangok: lesz nagy csodálkozás 2025-ben

Már két kutatás szerint is népszerűbb a Tisza a Fidesznél

Felszállnak a Gripenek, figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség

Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján

Magyar Orbánnak: A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Kezdődik az oroszpárti Fidesz ’56-os rendezvénye: a sajtót már kordonok mögé zárták