Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Orbán ma a honvédségnél bohóckodott: tájékoztatta a katonai vezetőket, hogy szárazon kell tartani a puskaport

Orbán Viktor miniszterelnök (j) a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központban, Székesfehérváron, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b).
Orbán Viktor miniszterelnök (j) a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központban, Székesfehérváron, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor hétfőn Székesfehérváron a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központnál tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről – mesélte az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat.

Posted by Orbán Viktor on Monday, March 6, 2023

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelentést tett a kormányfőnek a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program helyzetéről, ahhoz kapcsolódóan a személyi állomány kiképzésének állapotáról, valamint a nyáron elrendelt képesség-fokozás eredményeiről – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor a katonai vezetők előtt ismét leszögezte: a veszélyek korában Magyarország megvédése a kormány legfontosabb célja, ezért a honvédség és a hadiipar fejlesztése a szankciók okozta európai gazdasági válság ellenére sem lassulhat. Mi, magyarok a béke mellett vagyunk, de szárazon kell tartani a puskaport – oktatott a Putyin-barát magyar miniszterelnök, akinek az operetthonvédeit legfeljebb önmaguktól kellhet megvédeni.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag