Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Megszólalt Lagzi Lajcsi a „gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan” betegségéről

Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.
Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.

„Lelkiekben olyan rosszul érzem magam, mint talán még soha, de azt gondolom, hogy az idő majd megoldja ezt is. Sokan azt feltételezték, hogy megszöktem a büntetésem elől, azonban ez nem igaz. Senkitől és semmitől nem menekülök el, mindenért vállalom a felelősséget”

– mondta a Hot! magazinnak Galambos Lajos, aki nem kezdte meg az energialopásért jogerősen kiszabott három és fél éves börtönbüntetését, mint utóbb kiderült azért, mert egészségügyi problémáira hivatkozva halasztást kért.

A trombitás elárulta, ügyvédjével beadták az igazságügyi szakértői véleményt, ezt befogadta a bíróság és elrendelte a saját szakvélemény elkészítését, melyet egy vizsgálat követ majd. A folyamat végén fog eltőlni, hogy mennie kell-e Lajcsinak a rácsok mögé, vagy sem, emiatt egyelőre nincs határidő a bevonulására.

„Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak. Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan”

magyarázta az egykori mulatós sztár. Kiemelte, boldogan menne börtönbe, mert az azt jelenti, hogy nem beteg. Mint fogalmazott, inkább egészségesen töltené le a kiszabott büntetést, minthogy kint maradjon, de betegen.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz