Megszólalt Lagzi Lajcsi a „gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan” betegségéről

Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.
Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.

„Lelkiekben olyan rosszul érzem magam, mint talán még soha, de azt gondolom, hogy az idő majd megoldja ezt is. Sokan azt feltételezték, hogy megszöktem a büntetésem elől, azonban ez nem igaz. Senkitől és semmitől nem menekülök el, mindenért vállalom a felelősséget”

– mondta a Hot! magazinnak Galambos Lajos, aki nem kezdte meg az energialopásért jogerősen kiszabott három és fél éves börtönbüntetését, mint utóbb kiderült azért, mert egészségügyi problémáira hivatkozva halasztást kért.

A trombitás elárulta, ügyvédjével beadták az igazságügyi szakértői véleményt, ezt befogadta a bíróság és elrendelte a saját szakvélemény elkészítését, melyet egy vizsgálat követ majd. A folyamat végén fog eltőlni, hogy mennie kell-e Lajcsinak a rácsok mögé, vagy sem, emiatt egyelőre nincs határidő a bevonulására.

„Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak. Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan”

magyarázta az egykori mulatós sztár. Kiemelte, boldogan menne börtönbe, mert az azt jelenti, hogy nem beteg. Mint fogalmazott, inkább egészségesen töltené le a kiszabott büntetést, minthogy kint maradjon, de betegen.

Kapcsolódó hírek