Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

KDNP-s látó: a baloldal várhatóan idén is folytatja a Magyarország elleni áskálódást

Nacsa Lőrinc kártyát vetett, és guruló dollárokat talált.

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án.
Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A baloldal várhatóan idén is tovább folytatja „az elmúlt években tőlük megszokott módon a Magyarország elleni áskálódást”

– jövendölte Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői videónyilatkozatában, továbbra sem engedve abból a kormánypárti logikai torzításból, hogy aki az Orbán-kormányt „támadja”, az nem Magyarországot támadja, lévén a kettő nem egy és ugyanaz.

A frakciószóvivő mindenesetre tájékoztatott, hogy a baloldalnak őszerinte „soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak”. Nem is érdekli őket, hogy például az elhibázott brüsszeli szankciók áremelkedést okoznak a magyaroknak, ők akkor is kiállnak a korlátozó intézkedések mellett – magyarázta a KDNP-s.

„Sőt, a dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat”

– hergelődött tovább Nacsa, aki szerint, ha jól értjük, a baloldalnak 13. éve ellenzékből is nagyobb hatalma és felelőssége van Magyarország ügyeiben, mint az Orbán-kormánynak.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten