Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Tóth Gabi: nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét Erdélyországban

Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő.
Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő. Fotó: Facebook/Tóth Gabi

„Én hiszek a Jézuskában. Persze, nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy minden, amire vágyunk, azt megkaphassuk”

– magyarázta Tóth Gabi a HírTV-nek adott karácsonyi interjújában. Kiderült az is, hogy a családon belüli vallási különbségek (Tóth Gabi katolikus, férje zsidó származású) nem okoz számukra semmilyen fennforgást, és törekszenek arra, hogy lányuk, Hannaróza mindkét vallás fontosabb ünnepeivel, motívumaival megismerkedjen.

„Jövőre azt nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, amiknek örülnék, ha összejönnének. De ha globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés”

– sóhajtotta el kívánságát a kormánypárt kedvenc énekesnője.

Szorítunk neki nagyon, hogy összejöjjön!