Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Már 695 ezer agyhalott visszaküldte a „nemzeti konzultációt”

Ha ettől nem vág hátra arcot teljes Európa szankció-ügyben, akkor semmitől.

A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről.
A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A legutóbbi összesítések szerint már közel 695 ezren töltötték ki a konzultációs kérdőívet, ennek 17 százaléka érkezett online, a többi postai úton – jelentette a jó hírt Szentkirályi Alexandra a kormány Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A teljesen haszontalan, semmilyen közjogi következménnyel nem járó, manipulatív kérdésekkel és sugalmazott válaszokkal operáló nemzeti konzultáció kapcsán a kormányszóvivő arról vartyogott, hogy „Brüsszel” szerinte megígérte, hogy az Oroszország elleni szankciók véget vetnek a háborúnak, mégsem így lett.

Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a brüsszeli szankciókról, hiszen ha több százezer magyar ember akarata egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon. www.nemzetikonzultacio.kormany.hu

Posted by Magyarország Kormánya on Thursday, November 24, 2022

A szankciók nemcsak hogy nem érték el ezt a célt, de az ígéretekkel ellentétben az energetika területére is kiterjednek – méltatlankodott a ruszki párti magyar kormány szóvivője, hozzátéve: a gáz és az olaj után a legújabb hírek szerint az atomenergiát akarják célba venni! Eközben a baj egyre csak nő Európában, csúcson az energiaárak, tombol az infláció, aminek a levét az emberek, köztük mi, magyarok isszuk meg – hordott össze hetet-havat Szentkirályi, ezúttal is elhazudva, hogy a magyar infláció már a háború előtt is csúcsra járt, sőt, még az árstopokat is bőven azelőtt kellett bevezetni.

Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg, ezért is fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a konzultáció keretében – hergelődött mindenesetre a fideszes.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül