Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Már 695 ezer agyhalott visszaküldte a „nemzeti konzultációt”

Ha ettől nem vág hátra arcot teljes Európa szankció-ügyben, akkor semmitől.

RövidenRöviden
A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről.
A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A legutóbbi összesítések szerint már közel 695 ezren töltötték ki a konzultációs kérdőívet, ennek 17 százaléka érkezett online, a többi postai úton – jelentette a jó hírt Szentkirályi Alexandra a kormány Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A teljesen haszontalan, semmilyen közjogi következménnyel nem járó, manipulatív kérdésekkel és sugalmazott válaszokkal operáló nemzeti konzultáció kapcsán a kormányszóvivő arról vartyogott, hogy „Brüsszel” szerinte megígérte, hogy az Oroszország elleni szankciók véget vetnek a háborúnak, mégsem így lett.

Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a brüsszeli szankciókról, hiszen ha több százezer magyar ember akarata egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon. www.nemzetikonzultacio.kormany.hu

Posted by Magyarország Kormánya on Thursday, November 24, 2022

A szankciók nemcsak hogy nem érték el ezt a célt, de az ígéretekkel ellentétben az energetika területére is kiterjednek – méltatlankodott a ruszki párti magyar kormány szóvivője, hozzátéve: a gáz és az olaj után a legújabb hírek szerint az atomenergiát akarják célba venni! Eközben a baj egyre csak nő Európában, csúcson az energiaárak, tombol az infláció, aminek a levét az emberek, köztük mi, magyarok isszuk meg – hordott össze hetet-havat Szentkirályi, ezúttal is elhazudva, hogy a magyar infláció már a háború előtt is csúcsra járt, sőt, még az árstopokat is bőven azelőtt kellett bevezetni.

Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg, ezért is fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a konzultáció keretében – hergelődött mindenesetre a fideszes.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal