Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Szijjártó bejelentést tett a Barátság kőolajvezeték kapcsán

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Mezei-Vill Kft. 287 millió forintos versenyképességi támogatásáról szóló szerződés átadásán a cég berettyóújfalui üzemcsarnokában 2020. szeptember 4-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a Mezei-Vill Kft. 287 millió forintos versenyképességi támogatásáról szóló szerződés átadásán a cég berettyóújfalui üzemcsarnokában 2020. szeptember 4-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Egyelőre alacsony nyomáson, de újraindult Magyarország irányába a Barátság vezetéken keresztüli kőolajszállítás, amely előző nap állt le, az ukrajnai energetikai hálózatot ért orosz rakétatámadások miatt – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán, Belgrádból bejelentkezve.

„Magyarország energiaellátásának biztonsága nem volt veszélyben azokban az órákban sem, amíg nem volt kőolajszállítás, tekintettel arra, hogy a felelős energiapolitika keretében olyan jelentős készletek állnak rendelkezésre, amelyek nyomán az ilyen kimaradások nem veszélyeztetik az energiaellátásunk biztonságát”

– fogalmazott Szijjártó.

Azonnali bejelentés❗️

Azonnali bejelentés❗️

Posted by Szijjártó Péter on Wednesday, November 16, 2022

A keddi orosz légicsapásokban megsérült Ukrajnában a Magyarország kőolajellátásának gyakorlatilag egészéért felelős Barátság vezeték működését biztosító egyik transzformátorállomás is.