Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok: jövőre is lesz pluszpénz – itt vannak a részletek!

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok: jövőre is lesz pluszpénz – itt vannak a részletek!
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára, lesz nyugdíjprémium és nyugdíjemelés

– ígérte a „kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos” a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Szövetségben a nyugdíjasokkal!

MINDEKÖZBENHazánkban több mint 2 millió nyugdíjas él.👴Magyarország Kormánya az idősügyet is családügynek tekinti. 👨‍👩‍👧‍👦Gyurcsány és Bajnai anno elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől, ezt a baloldal árnyékkormányának több tagja is megszavazta. Az ő idejükben nyugdíjprémium kifizetésére sosem került sor. 👎❌Mi, 2010-ben azt mondtuk, hogy kiállunk az idősek érdekeiért és megvédjük a juttatásaikat. 💪✅Azóta a nyugdíjasok 4 alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot és visszakapták a 13. havi nyugdíjat is. 🔙💯A háborús szankciók okozta nehéz helyzet ellenére jövőre is lesz nyugdíjemelés. 📈 A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország Kormányára! 👉🇭🇺#nyitraizsolt #miniszterelnokibiztos #hulakzsuzsanna #idosektanacsa #nyugdijasok #idosugy #csaladugy #nyugdijpremium #13havinyugdij #nyugdijemeles #haboruszankciok #fidesz #magyarorszag #magyarorszagkormanya

Posted by Nyitrai Zsolt on Saturday, November 5, 2022

Nyitrai Zsolt ismétlésként azzal heccelt, hogy 2010 előtt a Gyurcsány-Bajnai-kormányok több juttatástól megfosztották az időseket, elvették tőlük a 13. havi nyugdíjat, amelyet a baloldal mostani árnyékormányának több tagja is megszavazott!

Na, de: az Orbán-kormány 2010-ben azt mondta, hogy kiáll az idősek érdekeiért és megvédi juttatásaikat. Azóta a nyugdíjasok négy alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot és visszaépítették a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is – sorolta, hozzátéve: a szépkorúak idén is számíthatnak nyugdíjprémiumra, és a „háborús szankciók” okozta nehéz helyzet ellenére jövőre is lesz nyugdíjemelés.

Hulák Zsuzsanna, az Idősek Tanácsának tagja a videón elmondta: a nyugdíjasok novemberben is számíthatnak nyugdíjemelésre és nyugdíjprémiumra, ezek együttes összegét a novemberi nyugdíjjal együtt fogják megkapni.

Ez az összeg mindannyiunknak segítséget fog jelenteni az évvégi bevásárláshoz, a karácsonyi felkészüléshez – állította, és a Fidesz-szavazók körében egészen biztosan így is lesz, hiszen mint egy felmérésből kiderült: az orbánisták még az inflációt és a drágulást is kevésbé érzékelik.

Nyitrai Zsolt úgy tudja, a kormány közéleti munkája a párbeszéden alapul

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a 13. havi nyugdíjról

Nyitrai Zsolt megcsiklandozta a nyugdíjasokat: ez vár rájuk 2024-ben

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Tele vannak pénzzel a magyarok, rengeteg állampapírt vásároltunk

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből