Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke

RövidenRöviden

Komjáthi Imrét és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökeivé a párt tisztújító kongresszusa szombaton Budapesten.

A társelnöki posztokért két jelölt indult, Kunhalmi Ágnes a szavazatok 90, Komjáthi Imre a szavazatok 89 százalékát kapta meg.

Az MSZP Facebook-oldalán online közvetítették az elnökválasztás eredményhirdetését, valamint a megválasztott elnökök beszédét.

Az MSZP kongresszusa megválasztotta a két társelnökét

Az MSZP kongresszusa megválasztotta a két társelnökét Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre személyében. Az alábbiakban meghallgathatják a két új társelnök megválasztása után elhangzott beszédeket.Kunhalmi Ágnes kiemelte: a Fidesz széles társadalmi tömegeket érintő megszorító politikájára új, igazi szociáldemokrata válaszokat kell adni, és ez csak igazi baloldali gazdaságpolitikával lehetséges. „Az MSZP végérvényesen szakít a megszorításokra épülő gazdaságpolitikával” – mondta az MSZP új társelnöke, hozzátéve: „nemet kell mondanunk a 2010 előtt és a rendszerváltás óta ciklikusan alkalmazott, és most Orbán által is használt megszorításokra.” Szakítani kell azzal a politikával, hogy a rendszerváltás óta alkalmazott gazdaságpolitika újra, meg újra elvette, visszavette az emberektől azokat a jóléti juttatásokat, jóléti intézményeket, amelyek nélkül nincs emelkedő, egyre növekvő jólétben élő Magyarország.Az új szociáldemokrata politikával kapcsolatban kiemelte: az MSZP igazi baloldali programját csak MSZP-s jelölt tudja képviselni, éppen ezért „a következő választáson, az előválasztáson lesz igazi baloldali alternatíva, az MSZP-nek lesz saját miniszterelnök-jelöltje.”Ahhoz, hogy az MSZP új lendületet vegyen, ahhoz béke kell a párton belül és béke azokkal is, akik elbizonytalanodtak az MSZP-ben, új hidakat kell építenünk. „Új baloldali politika kell, és újra MSZP kell Magyarországnak!” – zárta beszédét Kunhalmi Ágnes.Komjáthi Imre beszédében egy kínai átkot idézett, amely így szól: „Élj érdekes időkben!” Az MSZP újonnan megválasztott elnöke szerint „ez nekünk most kijutott. Minket ugyanis a világválság mellett egy privát válság is sújt, aminek a neve Fidesz-kormány.” Emlékeztetett arra, hogy más országokban rezsitámogatást adnak a családoknak és a cégeknek a kormányok, ezzel szemben a Fidesz az indokolatlan rezsidrágítással és brutálisan magas adókkal még nyerészkedik is a bajba jutott embereken.Az MSZP jövőbeni politikájáról szólva kijelentette: a nemzetet a baloldali eszmék tartják össze, amire példaként a szolidaritást említette. „Ki merné megcáfolni, hogy nemzetünk legfontosabb kötőanyaga az egymásért érzett felelősség?” – tette fel a kérdést, hozzátéve: lehet énekelni, hogy „egy vérből valók vagyunk”, de addig nem beszélhetünk egységes nemzetről, amíg egyetlen gyermek sorsa is azon dől el, hogy milyen családba születik, több százezren pedig nem jutnak hozzá az egészségügyi ellátáshoz. Mint mondta, az MSZP azért dolgozik, hogy ezeket a különbségeket eltüntesse. „Baloldaliak vagyunk és patrióták! Egységes nemzetben gondolkodunk, egymásba kapaszkodunk itt, az anyaországban, és a határainkon túl egyaránt” – fogalmazott.

Posted by Magyar Szocialista Párt on Saturday, October 22, 2022

Az MSZP haláltusájáról éppen tegnap közölt súlyos videót a Partizán. Az egyórás film Tiszavasvári példáján mutatja be, hogy hogyan hagyta magára a párt a vidéki szervezeteit, milyen érthetetlen, már-már szándékosságot, összejátszást sejtető módon veszítettek el még nyerhető körzeteket is, és hogy a budapesti pártközpont „erős emberei” milyen maffiaszerű háttéralkuk mentén kavartak a jóravaló helyi embereik feje fölött.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Nagy bejelentést tett az egyik szirszarpárt, ebbe most tényleg beleremeghet az Orbán-rendszer

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter