Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Rétvári is megszólalt az oktatás helyzetéről: az iskolaépítő tevékenységet folytatni kell!

RövidenRöviden
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 4-én.
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 4-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Gróf Klebelsberg Kuno egykori vallás- és közoktatásügyi miniszter népiskolai programjában iskolákat épített, a magyar kormány az elmúlt tíz évben igyekezett ezt az utat folytatni, az oktatásba fektetett be, s ezt a munkát folytatni kell a jövőben is”

– magyarázta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium új épületrészének szerdai átadóünnepségén, azon a napon, amikor végeláthatatlan sorokban kígyóztak a diákok Budapesten az ilyenfajta valósághajlító hazugságok miatt szót emelve.

Rétvári Bence persze nem zavartatták magát a napi aktualitások, ő azt tartott fontosnak kiemelni, hogy az elmúlt időszak az iskolaépítés és -korszerűsítés évtizede volt Magyarországon, amelybe belefért a falusi kisiskolák megmentése és felújítása is! 4576 óvodai és iskolai beruházás valósult meg ezen idő alatt, a fehérvári gimnázium fejlesztésére több mint 4,2 milliárd forint támogatást biztosítottak – állította, mintha a pénz(nek az a része, amit az ilyen beruházások során el nem lopnak) lenne mindennek a legfőbb mérőszáma.

A kormányzati mameluknak nem ez az első nagy pillanata az utóbbi időben, pár napja arról tett bejelentést, hogy állítólag digitális áttörés történt a közoktatásban!

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rétvári Bence megköszönte, hogy a tanárok 99%-a végül becsicskult a státusztörvénynek

Rétvári Bence úgy tudja, sikerült megvédeni az emberek életét és vagyonát, csak éppen legkevesebb 2 milliárd a kár

Rétvári Bence úgy tudja, Brüsszel migránsgettót hozna létre Magyarországon

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter