Időjárás

Riasztást adtak ki ónos eső miatt csütörtökre, vastag jégpáncél alakulhat ki – itt vannak a pontos részletek

Közlekedés

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség

Időjárás

Harmadfokú, piros riasztást adtak ki az ónos eső veszélye miatt

Soltész: „úgynevezett celebek” helyett Szent Imre herceget kellene követni

RövidenRöviden
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Magyarországi Református Egyház óvodaprogramjáról tartott sajtótájékoztatón Budapesten, az egyház zsinati hivatalában 2020. június 9-én.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Magyarországi Református Egyház óvodaprogramjáról tartott sajtótájékoztatón Budapesten, az egyház zsinati hivatalában 2020. június 9-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A mai világban szükség van példaképekre; hogy mintát tudjunk adni a gyermekeknek, példaképeket kell keresnünk a múltból és a jelenből is – magyarázta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Sopronban, a Szent Annáról elnevezett óvoda és bölcsőde épületének átadásán.

Soltész Miklós hangsúlyozta: „látjuk, hogy milyen nehéz küzdelemmel állunk szemben a világban”, hogy „úgynevezett celebeket” akarnak példaképeknek kikiáltani, akiknek az életében nehéz értéket fellelni!

Az államtitkár követendő példának nevezte Szent Imre herceget, aki szeptember 2-án hunyt el, ezen a napon van a halálának évfordulója.

Hogy akkor pl. a kormány házi bulvárcsatornája, a TV2 miért nem Szent Imre hercegről készít műsorokat, miért a mindenféle szirszar, beszédhibás félnótások, Berki Mazsik, Köllő Babettek keltetője, arról nem gyakorolt önkritikát az államtitkár.

Ezek is érdekelhetnek

Fidesz: Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, elajándékoznák fegyvereinket!

A kormánynak fontos a falvakban élő emberek élete, mondta Soltész, majd átadott egy ravatalozót

Soltész Miklós: humor, kedvesség, mosoly nélkül a keresztény ember nem keresztény

A kormány napjai meg vannak számlálva: Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

Soltész Miklós: a 3,4 milliárdos templomfelújítás fontos közösségerősítő eszköz

350 millió forintot locsol el a kormány „vallásos könnyűzenére”