Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Földbe csapódott egy kisrepülőgép Ráckeresztúrnál, két halott

Szijjártó: a világban hatalmas bajok vannak, de Magyarország ezután is sikeres lesz

Ma is kiderült, hogy Magyarország húzza maga után a hanyatló világot.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elődást tart a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón a tihanyi Club Tihany Resort hotel és üdülőfaluban 2022. augusztus 27-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elődást tart a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón a tihanyi Club Tihany Resort hotel és üdülőfaluban 2022. augusztus 27-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A nagy nemzetközi válságkörnyezetben Magyarország úgy, ahogy eddig is, ezután is sikeres tud lenni – ígérte a külgazdasági és külügyminiszter a tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón szombaton, a 410 forintos euró, a brutális infláció, a rekordmagas államadósság, a ellehetetlenülő szolgáltatók és a megnyomorított katás vállalkozók árnyékában sajátosan értelmezve a „sikert”.

Szijjártó Péter a rendezvény szombati programjának első előadásában azzal kábított: a világban hatalmas bajok vannak, Európában recessziós környezet alakul ki, de Magyarország mögött 12 év sikeres kormányzati stratégia és politika, valamint sikeres nemzeti érdekérvényesítés áll, melynek nyomán az ország mozgástere folyamatosan bővül.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a kontinentális recessziós környezetben Magyarország lokális kivétel tud lenni!

Magyarország jól áll, mert régóta nevén nevezi a problémákat, őszintén, világosan és tisztán beszél a világgal szemen álló kihívásokról – bizonygatta Szijjártó abban az országban, amelyben éppen konténerekből készülnek tantermeket létesíteni egy iskola mellé, mert a „12 év sikeres kormányzati stratégia” lówellnesst, meg fűtött gyepes stadionokat építtetett, ahelyett, hogy az oktatásra költött volna.

Szijjártó Péter Teqball-asztalt ajándékozott a NATO-nak

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

264 millió forint közpénzbe került Szijjártó három repülőútja tavaly egy luxusgéppel

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Tele vannak pénzzel a magyarok, rengeteg állampapírt vásároltunk

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből