Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Németh Szilárd kiírta, hogy kétszer jön augusztusban családi pótlék, szívlapáttal estek neki a kommentelők

A „Hogyan nézd teljesen idiótának a választókat” verseny mai nyertese.

RövidenRöviden
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár, így csökkentve a családok iskolakezdéssel járó anyagi terheit. Minden erőnkkel támogatjuk a magyar családokat!”

írta csütörtökön Facebook-oldalán Németh Szilárd, totálisan hülyének nézve a követőit, augusztusban ugyanis úgy „jön kétszer” a juttatás, hogy szeptemberben, a korábbi évek gyakorlatát elnézve vélhetően egyszer sem fog, tehát nem valami extra ajándék érkezik, hanem a következő havit hozzák előre.

Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár, így csökkentve a családok iskolakezdéssel járó anyagi terheit. Minden erőnkkel támogatjuk a magyar családokat! 🇭🇺

Posted by Németh Szilárd on Thursday, August 4, 2022

Erre az „apróságra” a kommentelők is felhívták a fideszes politikus figyelmét, szinte csak ilyen típusú kommentek sorakoznak a poszt alatt:

„Augusztus 2 x, szeptember 0 x! :D Minden erőnkkel támogatjuk…, ja nem, hülyének nézzük a magyar családokat!”

„Remélem szeptemberben lesz egy bejegyzés narancssárga háttérrel arról, hogy „Egyszer sem utalják a családi pótlékot szeptemberben!” Köszönjük, hogy a gondolkodás terhét is leveszik a magyar családok válláról!”

„Ez annyira végtelenül cinikus, ahol 1000ft egy kiló kenyér és a családok a pár tízezres családi pótlékra vannak utalva ott valami óriási baj van… Az csak hab a tortán, hogy mivel a szeptemberit küldik előbb, nem támogatást adnak hanem előleget…”

„Attól miért csökkennek az anyagi terhek, hogy pár nappal előbb kapjuk meg a pénzt? Ettől a teher pont ugyanakkora marad, ugyanazt kell megvenni, kifizetni. A családi pótlék meg ugyanolyan nevetségesen alacsony, mint 12 éve.”

„Ezzel nem csökkentik az anyagi terheket, hiszen szeptemberben nem utalnak! Az sem lenne sok ,ha +adnának egy hónapot!13 éve az összeg változatlan, a mostani érteke szinte a negyede 13 évvel ez előttinek!”

Egy kommentelő pedig az árfolyam-átváltást is elvégezte, hogy igazán kontextusba helyezze a „családokat támogató kormány” nagylelkűségét:

„Családi pótlék:
2010 – 12.400 Ft 46€
2022 – 12.400 Ft 31€
Magyarországnak soha nem volt még ilyen családbarát kormánya!”

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Németh Szilárd dühösen reagált, majd elmenekült az újságíró kérdései elől

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Németh Szilárd bemondta: az augusztustól induló rezsiévben is marad a rezsicsökkentés

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Németh Szilárd méregdrága karácsonyi menüjével sokkolta a rekorder élelmiszerárakat nyögő magyarokat

Németh Szilárd disznót vág: hagyományos népviseletben, „Stop Soros” sapkában készül a hagymás vér