Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Orbán: Aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen több pénzt!

Köszönjük, erre eddig nem is gondoltunk.

Orbán Viktor kormányfő a Kossuth rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorban 2022. július 15-én.
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorban 2022. július 15-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Nem csak az derült ki péntek reggel, hogy a nagy „előre megyünk, nem hátra” jegyében a kormány kályha- és kazánprogramot indít, hanem egy másik szempontot is adott Orbán Viktor a rezsidrágítás átvészeléséhez: aki az átlag fölött fogyaszt, és nem tudja kifizetni a rezsit, az talán keressen több pénzt!

Az ember, aki életében egy percet sem dolgozott valódi munkahelyen, de legalább most emeltette meg a saját fizetését havi(!) 4,8 millió forintra, egészen pontosan arról magyarázott:

aki az átlagfogyasztás felett fogyaszt, „annak gondoskodnia kell arról, hogy vagy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a nem támogatott árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti energiarésznek”.

Orbán: Aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen több pénzt!https://roviden.hu/2022/07/29/orban-aki-nem-tudja-kifizetni-a-rezsit-az-keressen-tobb-penzt(Kossuth Rádió, 2022. július 29.)

Posted by Röviden on Friday, July 29, 2022

Hogy a dráguló rezsi nem csupán azokat érinti súlyosan, akik Orbán logikája szerint eddig „nem voltak hajlandók többet keresni”, hanem azokat is, akik rosszul szigetelt, többgenerációs nagy házban laknak pl. nyugdíjasként, arra a miniszterelnök/pénzügyi tanácsadó egyelőre nem kínált megoldást.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten