„Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!” – Lezárták az Erzsébet hidat a tüntetők a Kutyapárt „grillpartiján”

„Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!” – Lezárták az Erzsébet hidat a tüntetők a Kutyapárt „grillpartiján”
Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Csütörtökön délután fél 6-ra hídfoglalással egybekötött „grillpartit” hirdetett a Kétfarkú Kutya Párt a budapesti Erzsébet híd pesti hídfőjéhez azután, hogy kedden és szerdán is nagy tömeg tüntetett a katás kisvállalkozók ellehetetlenítése miatt.

A hídnál 7 óra körül már zúgott a „Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!”, majd a demonstrálók teljes szélességében lezárták a hidat, több autó az Erzsébet híd közepén ragadt.

A rendezvényen Márki-Zay Péter bukott miniszterelnök-jelölt is mikrofonhoz jutott.

Arról beszélt, hogy „a Fidesznek 100 nap kellett, hogy bebizonyítsa, minden szava hazugság volt. A Fidesz nemcsak lop, hanem hazudik is” – utalt arra, hogy a kampányban Orbánék például a rezsicsökkentés megtartását is ígérték, ám mostanra kiderült: durván megdrágítják az energiaárakat azoknak, akik az „átlagosnál” többet fogyasztanak (ezen aztán még a fideszesek is felháborodtak).

Az MTI se tudósítást, se fotót nem közölt a fővárost ismételten megbénító tiltakozásról, ahogy a hirado.hu-n is az a „rendkívüli hír” jelenleg, hogy „Bejelentette lemondását Mario Draghi olasz miniszterelnök”.

Kapcsolódó hírek