Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

„Még egyszer mondom: felszólítom a DMRV-t” – Tovább őrjöng Menczer Tamás, hátha attól majd lesz víz Solymáron

Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a negyedik Orbán-kormány államtitkára.
Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a negyedik Orbán-kormány államtitkára. Fotó: Facebook/Menczer Tamás

Elfogadhatatlannak nevezte csütörtökön a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. és a Nemzeti Vízművek Zrt. teljesítményét Pest megye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, amiért Solymáron nincs elég víz.

Menczer Tamás felszólította a két céget, hogy lássák el a solymáriakat vízzel,

amiből ha jól értjük, arra kell gondolni, hogy a két cég puszta kedvtelésből hecceli a solymáriakat és szándékosan zárja el előlük a vizet (esetleg Soros, Brüsszel, illetve Gyurcsány is előkerülhet még a továbbiakban).

Menczer ma már egyszer nagy patáliát csapott, miután a környéken szűkös a rendszer kapacitása és a kánikula miatt megnövekedett vízfogyasztás.

Délután a Facebookon is előadta a hergelését: számomra elfogadhatatlan a szolgáltató, a DMRV és felügyeleti szerve, a Nemzeti Vízművek teljesítménye és munkája az elmúlt órák alapján – magyarázta a videójában.

Felszólítom a solymári vízszolgaláltót és felügyeleti szervét, hogy végezzék el a dolgukat. Az össze-vissza beszédet elfogadhatatlannak tartom.

Posted by Menczer Tamás on Thursday, June 30, 2022

A politikus „felszólította” a két céget, hogy törvényi kötelességüknek tegyenek eleget, és lássák el a solymáriakat vízzel, vagy legalábbis tegyenek meg mindent azért, hogy a feladatukat el tudják végezni!

Növeljék a vízfelvételi pontokat itt Solymáron, és tegyenek meg mindent azért, hogy a vezetékes vizet biztosító tárolók, medencék feltöltése megtörténjen! – tette hozzá.

Még egyszer mondom: felszólítom a DMRV-t, a szolgáltatót és felügyeleti szervét is, azzal kapcsolatban, hogy a munkájukat végezzék el!

– pörgette magát csúcsra Facebook-videójában Menczer Tamás, akivel úgy tűnik, most először jött szembe egy olyan probléma, amit nem sikerül hatalmi arroganciával megoldania – hiába, talán nem kellett volna a közműcégeket is lerohasztani az elmúlt években, akkor esetleg jutott volna pénz infrastruktúra-fejlesztésre.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten