Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Gazdaság

Újabb pocsék adat jött: padlón a NER kedvenc lopó-ágazata

Belföld

Magyar Péter fingatja a fideszes mamelukokat az Európai Parlamentben

Deutsch Tamás úgy tudja, a baloldal továbbra is a háború pártján áll

Nem szólhattak neki, hogy vége van a választási kampánynak.

Deutsch Tamás
Fotó: fidesz-eu.hu

A magyar baloldal változatlanul a háború pártján áll, azt kockáztatja, hogy Magyarország belesodródhat ebbe a szörnyű konfliktusba – magyarázta az országgyűlési választások előtti „hangulatot” idézően Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Kossuth rádió vasárnapi propagandaműsorában.

Deutsch Tamás az ellenzéki Tordai Bence állítólagos ukrajnai fegyverszállításokat sürgető szavait magyarázva beszélt arról, hogy a baloldal háborúpárti.

Az EP-képviselő az „interjúban” azt is mondta, hogy a magyar baloldalnak tudomásul kell vennie, a választópolgárok felállítottak a magunk mögött hagyott évtizedben olyan minimumokat, amelyeknek meg kell felelnie minden közéleti szereplőnek, politikai pártnak és közösségnek is! Kiemelte: a közélet íratlan szabályai szerint minimálisan elvárható lenne, hogy ha a magyar választópolgárok „ilyen egyértelműen és világosan elutasítanak valakit”, akkor a baloldali politikai pártok vezetői vállalják a felelősséget, azonban ők „fel sem ajánlották a lemondásukat”.

A választások óta eltelt időszak annak bizonysága, hogy a baloldalon mindent változatlanul úgy akarnak folytatni, mint ahogy a saját politikai tevékenységüket április harmadikáig – közölte Deutsch Tamás, hozzátéve: az elmúlt három hét azt is világossá tette, hogy „a magyar baloldal első számú vezetője, vezére Gyurcsány Ferenc”.

Az elmúlt hetek Deutsch Tamás szerint arról is szóltak, hogy a történelmi vereséget szenvedő baloldal megszorító politikát követel a történelmi választási sikert elérő Fidesztől és KDNP-től, és szerinte nyilvánvaló, hogy „az egyharmadnál is kisebb reprezentációval bíró” baloldal a parlamentben is a megszorítások politikáját akarja képviselni.

Deutsch Tamás arról is cinikuskodott: mérgezi a magyar közéletet, a közbeszédet, ha a polgárok bizalmának kiérdemlése végett választásokon elinduló, közéleti szerepet vállaló emberek abban lelik örömüket, hogyan lehet aztán válogatott gorombaságokkal zaklatni, sértegetni, megbántani, lenézni a magyar polgárokat.

„Kutya kötelességünk nemre, fajra, politikai véleményre való tekintet nélkül megvédeni a magyar választókat az ilyen megnyilatkozásokkal szemben” – magyarázta Bayer Zsolt párttársa, arról is oktatva: a sértegetések helyett érdemes lenne a magyar polgárok iránti tisztelet jegyében részt venni a magyar közéletben!

Ez is érdekelhet:
„Bukik az Orbán”: Ujhelyi megtalálta a megoldást, át kell nevezni az MSZP-t

Egy kávézó teraszán kapták el Szentkirályi Alexandrát, Deutsch Tamás közben igyekezett köddé válni

Deutsch Tamás Erdélyben gyalázta az EU-t és biztatta az ottaniakat szavazásra

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Magyar Péter: Deutsch Tamás ma megint húzott egy csíkot, és hazudott valamit

Deutsch Tamás az Európai Parlament jogi bizottságának elnökéhez fordul Magyar Péter mentelmi ügyében

Drogtesztre megy Magyar Péter, Deutsch Tamást is erre buzdítja

Deutsch Tamás: Magyar Péterék 2 millió forinttal emelnék minden magyar család rezsijét

Deutsch Tamás: a háborúpárti brüsszeli bürokraták politikai háborúskodást indítottak Magyarország ellen