Varga Judit: „Szeretem Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát”

Ki lettek jelölve a keresztény-konzervatív értékek.

Varga Judit igazságügyminiszter.
Varga Judit igazságügyminiszter. Fotó: fidesz.hu

„A művészvilágnak is jár a véleményszabadság, az, hogy kifejezze a politikai hovatartozását. Ennek megfelelően a maguk vérmérsékletével, stílusával többen beszálltak a kampányba mindegyik oldalon”

– magyarázta a Mandinernek adott interjújában Varga Judit igazságügyi miniszter arra válaszul, hogy a kampányhajrában olyan, két lábon járó „kulturális intézmények” tűntek fel a Fidesz körül, mint Gáspár Győző vagy Kis Grófo.

A miniszter szerint mindez szórakoztató, színesítette a heteket. Mint mondta, az emberek kíváncsiak arra, hogy a politikus mit csinál magánemberként, mit olvas, milyen zenét hallgat.

„Én például szeretem Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát”

– vallotta meg a miniszterasszony, aki nemrég még méregdrága luxusórában mutogatott a kormányzatilag árstoppolt élelmiszerekre.

Varga hozzátette, ők (itt vélhetően politikai közösségére gondolt – szerk.) senkit nem utasítanak vissza, aki őket támogatja.

Szerinte a Fidesz közösségét a Békemenet jellemzi igazán, ahol a „sok csillogó tekintetű embernek” közös szívügye a haza. Ugyanezt természetesen Varga Judit a baloldali megmozdulásokon nem érzi, de „ettől még persze ők is biztosan szeretik a hazájukat, de náluk nem érzékelek ekkora összetartó erőt” – magyarázta.

Kapcsolódó hírek