Varga Judit 1,5 milliós luxusórával a karján mutogatta az élelmiszerár-befagyasztást

Bilincsben, vezetőszáron nehéz is lett volna.

Varga Judit igazságügyi miniszter luxusórában mutatja, hogy a húspultban található az ársapkás hús.
Varga Judit igazságügyi miniszter luxusórában mutatja, hogy a húspultban található az ársapkás hús. Fotó: Facebook/Varga Judit

Varga Judit igazságügyi miniszter is elújságolta Facebook-oldalán a kádári időket idéző tegnapi kormányzati döntést, miszerint a tavaly október 15-i szinten befagyasztják hat élelmiszer – a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell és a 2,8 százalékos tehéntej – árát.

A fideszes politikusnőnek azonban nem sikerült megfelelően felöltöznie a kampányfotózáshoz: a kép tanúsága szerint ugyanis Varga egy méregdrága luxusórában mutogatott a húsokra egy hentespultnál.

ÉlelmiszerárSTOP❗️✅ A Kormány úgy döntött, hogy február 1-jétől 6 alapvető élelmiszer árát vissza kell vinni a tavaly…

Posted by Varga Judit on Wednesday, January 12, 2022

A Csukló Szpotting nevű, óraügyi Instagram-oldal azt írja, a politikus kezén egészen pontosan egy Cartier Clé de Cartier fityegett, melyet mintegy 1,5 millió forintért lehet megrendelni a gyártó oldaláról.

Varga luxus kiegészítőjéről korábban már a 168 Óra is cikkezett. Akkor a miniszter férje Magyar Péter, a Diákhitel Központ igazgatója sietett megmagyarázni az urizálást: azt írta, az órát ő vette feleségének a 40. születésnapjára.

Kapcsolódó hírek