Kis Grófóval készített közös fotóját is bedobta Orbán a kampányhajrában

A távolban felsír egy Győzike.

Kis Grófóval készített közös fotóját is bedobta Orbán a kampányhajrában
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra!”

– ezzel a szöveggel került ki egy még régebben készült fotó a miniszterelnöki Facebook-oldalra, melyen Orbán Viktor és az ország bulibárója, Kis Grófo dugják össze a fejüket egy szelfi erejéig.

A nézése, meg a járása,előre menjünk, ne hátra! 😎

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, March 30, 2022

Hogy a Fidesz minden garasért lehajol a kampányhajrában, arra ékes bizonyíték Gáspár Győző is, aki március 15-én még csak a Békemenet első sorának szellemi színvonalát emelte, majd március 28-án már a fideszes Budai Gyula irodájából posztolt, amihez annyit írt: „Mától hivatalosan is! köszönöm szépen dr. Budai Gyula képviselő úrnak”.

Mindebből arra lehetett következtetni, hogy Győzikét leigazolta a Fidesz, Budai viszont másnap cáfolta ezt. Hogy akkor a kormánypárti képviselő miért mutogat látványosan egy Fidesz-logós tagfelvételi lapot az asztalon, illetve mire vonatkozott a NAV-üldözött showman hálálkodása, nem tiszta.

Ahogyan az sem, hogy miután a Farkas Flórián nevével fémjelzett fideszes roma politika gyakorlatilag éveken át abból állt, hogy szétlopták a cigányság felzárkóztatására szánt pénzeket, mennyi hitelt lehet még adni ezeknek a kampány mozzanatoknak.

Kapcsolódó hírek