Vizitdíj-automatákat hajtogatott papírból a Fidelitas, miután úgy értesültek: a baloldal bevezetné a vizitdíjat

Ha hihetünk a terveknek, oszlopok és fák helyén fognak majd állni a Gyurcsány és Márki-Zay fotójával díszített szerkezetek.

Vizitdíj-automatákat hajtogatott papírból a Fidelitas, miután úgy értesültek: a baloldal bevezetné a vizitdíjat
Fotó: Facebook/Fidelitas

Újra bevezetnék a vizitdíjat, ha a Gyurcsány vezette baloldal kerülne hatalomra

– jövendölte meg a Fidelitas elnöke a szervezet Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban.

Illés Boglárka Isten tudja honnan, de úgy értesült: Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje amerikai mintára a betegekkel közvetlenül fizettetné meg az egészségügyi ellátás díját, „ahogy annak idején a főnöke, Gyurcsány Ferenc is tette”!

A látnok úgy fogalmazott: 2007-ben a Gyurcsány-kormány napidíjjal és vizitdíjjal „keserítette meg az emberek életét”, kórházakat zártak be, megszüntettek 9 ezer ágyat, privatizálták a laborokat, a betegszállítást, az étkeztetést, „haverok kezére játszották ki a szolgáltatásokat”, 600 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből.

„Ezzel szemben az Orbán-kormány 500 milliárd forintot fordított a vidéki ellátórendszer reformjára, jelenleg pedig 750 milliárd forintból a központi régió fejlesztése zajlik. A tönkretett egészségügy romjaiból mára stabilan működő, egy világjárványban is helytálló rendszert épített”

– ragadtatta el magát a Fidelitas elnöke.

A magyarok több mint 80 százaléka egyszer már elutasította a vizitdíjat – emlékeztetett Illés Boglárka az évekkel ezelőtti hőstettre, amikor a Fidesz 300 forint miatt hergelte az embereket, hogy aztán mostanra már a magánegészségügyi szolgáltatóknál a sokszorosát legyen kénytelen otthagyni az, aki nem akar az állami ellátásban még az időpontfoglaláshoz is időpontra várni.

A Fidelitas csapata egyébként még papírból készült „vizitdíj-automatákat” is hajtogatott, hogy a tökhülye szavazóknak vizuálisan is elmagyarázzák: a baloldal szerintük ismét bevezetné a vizitdíjat.

🔴 A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal ha hatalomra kerülne, újra bevezetné a vizitdíjat. ⛔ Márki-Zay Péter, a baloldal…

Posted by Fidelitas on Tuesday, January 11, 2022

Hiába, Kósa Lajos is megmondta, ez egy kormányzóképes erő.

Kapcsolódó hírek