Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

A Fidelitas leleplezte, hogy a fővárost valójában Gyurcsány Ferenc vezeti

Visszasírjuk még a Hollik-Kocsis duót.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

„Figyelemfelhívó akciót” tartott a Fidelitas a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, hogy figyelmeztesse a budapestieket: a fővárost nem Karácsony Gergely, hanem Gyurcsány Ferenc vezeti!

Az orbánista hülyegyerekcsapat a napirend előtti felszólalásokat követően kifeszítette egy molinót az ülésteremben, amely Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely fotói mellett a „Könnyű szeretni, de nem teljesíti a feladatát”, valamint a „Pattanok, főnök” feliratot tartalmazta. Ezzel egyidőben bejátszottak egy hangfelvételt is, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke arról beszél, hogy nem elégedett Karácsony Gergely teljesítményével.

A néhány perces akció után tartott sajtótájékoztatón Kozma Dávid, a Fidelitas alelnöke azt mondta: „azért vagyunk itt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a főváros vezetője nem más, mint a Karácsony Gergelyt maga előtt toló Gyurcsány Ferenc”. Hozzátette,

a „dollárbaloldal főnöke marionettbábuként rángatja és kénye-kedve szerint ugráltatja” a főpolgármestert, aki „csak bambán mosolyog”.

Budapest sokkal többet érdemel egy dróton rángatott főpolgármesternél – magyarázta Kozma Dávid, majd feltette a kérdést: „ha a főpolgármesternek nincs önálló akarata, alkalmatlan a város vezetésére, és csak a vállát rángatja, amikor a haverok kiszipolyozzák a kasszát, mégis mi keresnivalója van Budapesten?”

Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke felidézte, Gyurcsány Ferenc korábban azt várta Karácsony Gergelytől, hogy „menjen neki a kormánynak ezerrel.” A Fidelitas szerint ezt a feladatot igyekezett végrehajtani Karácsony Gergely, amikor bejelentette, hogy nem fizet adót a fővárosi önkormányzat. „Ez a műbalhé nem szólt másról, mint hogy Karácsony Gergely fejsimogatást kapjon Gyurcsány Ferenctől” – mondta Renge Zsolt, megjegyezve: mindez ékes példája annak, hogy a főpolgármesternek „árva önálló gondolata sincs, úgy táncol, ahogy Gyurcsány fütyül.”

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz