A Fidelitas leleplezte, hogy a fővárost valójában Gyurcsány Ferenc vezeti

Visszasírjuk még a Hollik-Kocsis duót.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

„Figyelemfelhívó akciót” tartott a Fidelitas a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, hogy figyelmeztesse a budapestieket: a fővárost nem Karácsony Gergely, hanem Gyurcsány Ferenc vezeti!

Az orbánista hülyegyerekcsapat a napirend előtti felszólalásokat követően kifeszítette egy molinót az ülésteremben, amely Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely fotói mellett a „Könnyű szeretni, de nem teljesíti a feladatát”, valamint a „Pattanok, főnök” feliratot tartalmazta. Ezzel egyidőben bejátszottak egy hangfelvételt is, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke arról beszél, hogy nem elégedett Karácsony Gergely teljesítményével.

A néhány perces akció után tartott sajtótájékoztatón Kozma Dávid, a Fidelitas alelnöke azt mondta: „azért vagyunk itt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a főváros vezetője nem más, mint a Karácsony Gergelyt maga előtt toló Gyurcsány Ferenc”. Hozzátette,

a „dollárbaloldal főnöke marionettbábuként rángatja és kénye-kedve szerint ugráltatja” a főpolgármestert, aki „csak bambán mosolyog”.

Budapest sokkal többet érdemel egy dróton rángatott főpolgármesternél – magyarázta Kozma Dávid, majd feltette a kérdést: „ha a főpolgármesternek nincs önálló akarata, alkalmatlan a város vezetésére, és csak a vállát rángatja, amikor a haverok kiszipolyozzák a kasszát, mégis mi keresnivalója van Budapesten?”

Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke felidézte, Gyurcsány Ferenc korábban azt várta Karácsony Gergelytől, hogy „menjen neki a kormánynak ezerrel.” A Fidelitas szerint ezt a feladatot igyekezett végrehajtani Karácsony Gergely, amikor bejelentette, hogy nem fizet adót a fővárosi önkormányzat. „Ez a műbalhé nem szólt másról, mint hogy Karácsony Gergely fejsimogatást kapjon Gyurcsány Ferenctől” – mondta Renge Zsolt, megjegyezve: mindez ékes példája annak, hogy a főpolgármesternek „árva önálló gondolata sincs, úgy táncol, ahogy Gyurcsány fütyül.”

Ezek is érdekelhetnek