Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Kósa Lajos látja a kormányképes erőt a Fidelitasban

A csengeri vagyonkezelőnek ismét jó megérzése támadt.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án.
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szombaton tartotta XVIII. tisztújító kongresszusát a Fidelitas, ahol újabb két évre elnöknek választották Illés Boglárkát. A Fidesz ifjúsági szervezetének rendezvényén több kormánypárti politikus is megjelent.

A legérdekesebb beszédet a koronavírusból kigyógyult, és a kórházból időközben hazaengedett Kósa Lajos mondta, aki arról beszélt, hogy teljes mértékben támogatja a Fidelitas politikáját, és azt, amit „képviselnek”. Örömmel beszélt arról, hogy a Fidesznek tényleg van ifjúsági szervezete „a szónak a független értelmében” – nem úgy, mint az ellenzéki pártoknak!

Van kire támaszkodni, itt vannak az utódok, teljesítményük van, helyet követelnek maguknak, van mondanivalójuk

– magyarázta Kósa, hozzátéve: meg kell nézni az akciókat, amit csinálnak, mert az „mindennél jobban elárulja a szándékokat, a képességeket, hogy mi rejlik a jövő generációjában.

Ha van valami megnyugtató számomra, akkor az az, hogy látom a fiatalokban azt a politikuscsapatot, ami képes Magyarországot kormányozni – ragadtatta el magát Kósa Lajos.

Hajrá fiatalok! 🇭🇺

Posted by Kósa Lajos on Saturday, November 20, 2021

Azt nem tudni, hogy a politikus mely Fidelitas-akciókra gondolhatott: arra, hogy a szervezet egyik hódmezővásárhelyi vezetője drogot termesztett, vagy a méhlegelő lekaszálására, esetleg a büntetett előéletű hajdú-bihari vezetőjük hőstettére, aki nőkkel verekszik?