Friderikusz most már azt állítja, egy „külföldi férfi” a sajtósa

Beismerte, hogy nem létezik Csenterics Ágnes néven munkatársa.

Friderikusz most már azt állítja, egy „külföldi férfi” a sajtósa

Folytatódik Friderikusz Sándor küzdelme a valósággal: a tévés legújabb elbeszélése szerint mégis van sajtósa, aki most már nem „Csenterics Ágnes”, hanem „egy férfi, aki külföldön él”.

Emlékezetes, egy bizonyos Csenterics Ágnes a Friderikusz Podcast nevében nemrég arról nyilatkozott, hogy 25 milliós veszteségnél jár a podcast műsoruk, és hogy erről a „kiflitolvaj” nézők tehetnek, akik erkölcstelenül járnak el, amikor ingyen nézik meg Friderikusz Sándor videóit.

Később kiderült, hogy Csenterics Ágnes valójában nem is létezik – egy korábban elhunyt rendező nevével élhetett vissza a Produkció –, Friderikusz pedig bocsánatkérés helyett hosszú videóban gyalázta az ügyet feltáró újságírót.

Miután a héten továbbra is számos cikk és videó foglalkozott a showman meghasonulásával, Friderikusz csütörtök este újabb közleményt adott ki, ebben ezúttal azt állítja: „igenis van sajtósa, egy férfi, aki külföldön él”, és online végez különböző előkészítő, anyaggyűjtő munkákat a podcast számára.

„Az én hibám, hogy rá bíztam az ominózus Blikk-cikket is – így lett tehát a sajtósom”

– mesélte ezúttal a sokak által neki, az ő szóhasználatának tulajdonított cikk keletkezésének körülményeit.

Friderikusz teljes magyarázkodás itt nézhető vissza:

A tévés egyébként az ügyet feltáró újságíró mocskolásáért továbbra sem kért bocsánatot, noha időközben a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is elmarasztalta Friderikusz Sándort.

Kapcsolódó hírek