Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Baleset

Nagy baleset az M7-esen, lezárták a pálya Budapest felé vezető oldalát

Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Folytatódik Friderikusz Sándor műsora, az Életünk története – ők jönnek a második évadban

Friderikusz Sándor
Friderikusz Sándor az Életünk története című műsorban. Fotó: RTL Sajtóklub

Március elsejétől folytatódik Friderikusz Sándor rendhagyó „jövőutazós” műsora az RTL-en. Az Életünk története második évadában újabb sztárpárok vállalkoznak ara, hogy szembesüljenek azzal: mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva.

A március elsejétől hétfő esténként látható műsorban mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Időutazásra vállalkozik Istenes Bence műsorvezető és Csobot Adél énekes-színész. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is.

„A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája.

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere úgy fogalmazott: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

Ez is érdekelhet:
Elindult az állam repülőgépe az első kínai vakcinaszállítmányért

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Teherbe esett a Való Világ egyik játékosa

Újabb brutális bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

Jön a Cápák között hetedik évada

Indul a Való Világ 12, itt lesz látható

Bejelentették, ők lesznek a 2024-es X-Faktor mentorai és műsorvezetői

Nyomoz a rendőrség, szexuális erőszak történhetett az RTL műsorában, a csatorna megpróbálta elhallgatni

„Ne nyúljon hozzám!” – Schadl György indulatba jött, amikor Rogán Antalról kérdezték