Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Orbán nagyon kéri, hogy írja alá ön is a Gyurcsány-megállító petíciót

Orbán Viktor miniszterelnök aláírja a Fidesz és a KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepsége után Sárospatakon 2021. szeptember 25-én.
Orbán Viktor miniszterelnök aláírja a Fidesz és a KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepsége után Sárospatakon 2021. szeptember 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak”

– fakadt ki Orbán Viktor a Facebook-oldalán a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” kampány aktuális állását ismertetve, melyet egyébként ő maga is aláírt, mintegy elismerve, hogy 11 évnyi uralkodása alatt sem tudta „elszámoltatni” Gyurcsányt, így marad a blődli petíciók indítása.

Orbán állítása szerint mindenesetre már 700 ezren írták alá a petíciót, aminek amúgy semmire, semmilyen hatása, jogkövetkezménye nincsen.

Nem hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!

Posted by Orbán Viktor on Monday, September 27, 2021

Emlékezetes, az aláírásgyűjtéshez korábban Zalatnay Sarolta is adta a nevét, magáról a petícióról pedig annak indulását követően a Telex készített videós anyagot, kormánypártiakat kérdezve, hogy szerintük mi értelme lehet az egésznek.