Fidesz-rajongó: „Isten őrizzen, hogy a görények visszajöjjenek, mert a hatalmas fejlődés meg fog állni”

A fiatalok is csak „az internetet nyomkodják”, sok a megtévesztett komcsiivadék.

Egy férfi aláírja a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petícióját a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén.
Egy férfi aláírja a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petícióját a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Beröffentette a Fidesz-KDNP a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” néven futó petícióját, melynek a Kubatov-lista frissítésén és a nettó hergelésen kívül nem nagyon látszik gyakorlati haszna. A Telex a kampány első napján beszélgetett a kormánypártoknak aláírókkal, valamint Hollik Istvánt, a Fidesz kommunikációs igazgatóját is megszólaltatták, hogy magyarázza el, mi értelme van az újabb blődlinek.

„Isten őrizzen, hogy a görények visszajöjjenek, mert a hatalmas fejlődés meg fog állni, ezek mind komcsiivadékok”

– mondta a Telexnek egy kormánypárti rajongó. Szerinte ugyanis sok a megtévesztett fiatal, „aki nyomkodja az internetet meg a mobiltelefonját, és nem tudja, mi a valóság”!

Egy másik Fidesz-támogató bízik abban, hogy a petíció során összegyűlik annyi aláírás, hogy ne legyen hatalmon az ellenzék. Hogy ez miként tudna megvalósulni, az rejtély, ugyanis a petíciónak nincs semmilyen közvetlen hatása, azon kívül, hogy bebúgatja az hergelődésre fogékony kormánypártiakat.

A Telex teljes riportja itt nézhető meg:

Kapcsolódó hírek