Kocsis Máté bejelentette: petíciót indít a Fidesz, nehogy visszajöjjön Gyurcsány

Úgy tudja, „szereplők mögé bújva újra hatalomra akar kerülni”.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” címmel, ezzel arra kívánják emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint „akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot”!

Kocsis Máté a nyár utolsó vasárnapján azzal hergelt a Kossuth rádió propagandaműsorában, hogy 2002 és 2010 között, amikor a baloldal kormányzott – a legtöbb ideig Gyurcsány Ferenc vezetésével –, elvettek egy havi nyugdíjat, elvettek egy havi bért a közigazgatásban dolgozóktól és a tanároktól, megszüntették az otthonteremtési programot, sőt, emlékezete szerint devizahitelek felvételére kényszerítették(!) a magyar családokat és megszüntették a családi adókedvezményt, kórházakat zártak be, 600 milliárd forintot vontak el az egészségügyből, 16 ezer aktív kórházi ágyat számoltak fel, hatezer egészségügyi dolgozót elbocsátottak, háromszorosára emelték a gáz és kétszeresére az áram árát, valamint 16 százalékról 19-re emelték a társasági adót.

Az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg, ezért mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, Gyurcsány Ferenccel állunk szemben – magyarázta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Úgy tudja, Gyurcsány Ferenc „szereplők mögé bújva újra hatalomra akar kerülni”, ezért a Fidesz azokat, akik nem akarják, hogy „újra hazudjanak reggel, éjjel és este, akik nem akarják, hogy Gyurcsány újra lovasrohamot vezényeljen a saját honfitársai ellen, vagy szemeket lövessenek ki, akik nem akarják, hogy fizetőssé tegyék az egészségügyet”, arra biztatja, hogy támogassák a petíciót – hordott össze hetet-havat.

„Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni”, hogy „ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot”, hatalomra kerüljenek

– búgatta be magát Kocsis, nagyban rímelve arra, amire Gyurcsány néhány nappal korábban már figyelmeztetett, miszerint ha a Fidesz elveszíti a 2022-es választást, ismét szétverheti az országot.

A frakcióvezető arról is beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester fővárosi teljesítménye nem értékelhető, mert Budapest romokban van, mindenhol kosz, szemét és dugó van, és eszkalálódott a hajléktalanhelyzet is!

Kapcsolódó hírek