Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Zalatnay Sarolta is aláírta a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petíciót, pedig pár éve még azt mondta, gyűlöli a politikát

Tölcsért már csinált a kezéből, most segget is sikerült a szájából.

Zalatnay Sarolta énekesnő Dömötör Csaba és Aradszky András kormánypárti országgyűlési képviselőkkel.
Zalatnay Sarolta énekesnő Dömötör Csaba és Aradszky András kormánypárti országgyűlési képviselőkkel. Fotó: Facebook/Aradszky András

Érden kapták lencsevégre Zalatnay Saroltát, amint aláírja a kormány „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” petícióját, noha a muzsikusnő néhány éve még arról beszélt, utálja a politikát.

A Blikk azt írja, még az orbánista országgyűlési képviselőkkel is lefotózkodott Zalatnay az érdi Stop Shopnál(!) tartott Fidesz-rendezvényen.

A lap emlékeztet, Zalatnay Sarolta három éve Lilu videóblogjában még azt mondta, utálja a politikát.

„Ha belegondolok – mindenféle politika ellenére, mert gyűlölöm a politikát –, sokkal, de sokkal nagyobb rendszerváltás voltunk mi, mint bármilyen politikai váltás. A zene, a táncdalfesztivál, az öltözködésünk, a szabadságunk, a dalszövegek. Az volt igazi. Bárcsak minden váltás ennyi ideig tartana, mert mi gyakorlatilag 50-55 éve nyomulunk”

– magyarázta akkor.

Aradszky András fideszes képviselő azt mondta most a rendezvényen, megtisztelő, hogy Zalatnay Sarolta eljött hozzájuk és „kiállt a biztonságos, normális jövő mellett”.