Bűnügy

Agyonszúrtak egy pultos nőt Mezőberényben nem sokkal ezelőtt

Bűnügy

Kislányokat molesztálhatott egy vidéki katolikus iskola tanára, de a püspökség a botrányt kirobbantó tanítónőt akarja meghurcolni

Bulvár

Így néz ki a Margitsziget a tegnapi Békemenet-csorda után – fotók

Szentmisével nyitották meg a vadászati világkiállítást

Isteni elhullott állatokat lehet nézegetni a fideszes nagyurak legjobban várt rendezvényén.

Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek (j) szentmisét celebrál az "Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapja reggelén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Szemben George Aman, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács elnöke (b), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j4) és felesége (j3), valamint Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (j2).
Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek (j) szentmisét celebrál az "Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapja reggelén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Szemben George Aman, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács elnöke (b), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j4) és felesége (j3), valamint Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (j2). Fotó: MTI/Varga György

A vadászok védőszentjére emlékező Szent Hubertus-misével vette kezdetét a húsznapos „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szombaton Budapesten a Hungexpón, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelenlétében.

A mise után felavatták a szarvasagancsokból készült, bőgő szarvasbikát ábrázoló Totem szobrot, amely a kiállítás központi helyszínén, a bejáratnál fogadja a látogatókat. A háromhetes programsorozaton 100 országból legalább egymillió látogatóra számítanak a szervezők.

Philipp Harmer, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács alelnöke, Habsburg-Lotharingia Károly főherceg, a világkiállítás fővédnöke, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (b-j) a nemzeti színű szalag átvágásával megnyitja az

Philipp Harmer, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács alelnöke, Habsburg-Lotharingia Károly főherceg, a világkiállítás fővédnöke, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (b-j) a nemzeti színű szalag átvágásával megnyitja az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hétvége kiemelt rendezvényeként kutyás és lovasprogramokat, solymász- és íjászbemutatót, vadászkürt-bajnokságot tartanak, délutánonként pedig koncerteket szerveznek. A hétvégén a főváros mellett lesznek programok Keszthelyen, Hatvanban, Gödöllőn és Vásárosnaményban is.

Kovács Zoltán, a rendezvény lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteki Facebook-bejegyzésében azt bizonygatta, hogy a világkiállítás költségvetése csak 17 milliárd forint, szemben a „baloldali propaganda” által hangoztatott 70 milliárddal.

A Soros-ösztöndíjas kormánybiztos a Greenpeace aktivistáiba is beleszállt, őket egyszerűen csak leelvtársozta, amiért egy molinót feszítettek ki azzal a felirattal, hogy „lőttek a természetvédelemnek”:

Több mint 2,5-szeresét költi az állam a vadászati világkiállításra, mint 10 nemzeti parkunkra összesen! 🤯 Erre hívták…

Posted by Greenpeace Magyarország on Friday, September 24, 2021

Ez is érdekelhet: Zebrán gázolt gyalogost egy zuglói képviselő, szerinte ez magánügy

Kapcsolódó hírek

Dézsi Csaba András nem nyugszik, ő is újraszámoltatná a szavazatokat

Orbán újabb elképesztő sületlenséggel hergel a rádiójában

Semjén úgy tudja, több mint egymillió ember menekült az orosz-ukrán háború elől Magyarországra

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Kiderült, ki áll majd Szentkirályi Alexandra helyén a Kormányinfón

Kovács Zoltán: Nyugat-Európában nem független a sajtó

Épül már a béke: Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz pátriárka

Agyrém: 13 milliárd forint közpénzből mehet az idei augusztus 20-i rongyrázás

Kiderült, mennyi volt Ferenc pápa látogatásának teljes költsége

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!