Baleset

17 éves és 19 éves diák halt meg Ajkánál egy balesetben, amikor iskolából hazafelé frontálisan ütköztek

Bűnügy

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva

Bűnügy

Bicskei farokverőt fogtak az egyik nyíregyházi lánykollégiumnál

Szentmisével nyitották meg a vadászati világkiállítást

Isteni elhullott állatokat lehet nézegetni a fideszes nagyurak legjobban várt rendezvényén.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek (j) szentmisét celebrál az "Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapja reggelén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Szemben George Aman, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács elnöke (b), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j4) és felesége (j3), valamint Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (j2).
Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek (j) szentmisét celebrál az "Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitónapja reggelén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Szemben George Aman, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács elnöke (b), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j4) és felesége (j3), valamint Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (j2). Fotó: MTI/Varga György

A vadászok védőszentjére emlékező Szent Hubertus-misével vette kezdetét a húsznapos „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szombaton Budapesten a Hungexpón, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelenlétében.

A mise után felavatták a szarvasagancsokból készült, bőgő szarvasbikát ábrázoló Totem szobrot, amely a kiállítás központi helyszínén, a bejáratnál fogadja a látogatókat. A háromhetes programsorozaton 100 országból legalább egymillió látogatóra számítanak a szervezők.

Philipp Harmer, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács alelnöke, Habsburg-Lotharingia Károly főherceg, a világkiállítás fővédnöke, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (b-j) a nemzeti színű szalag átvágásával megnyitja az

Philipp Harmer, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács alelnöke, Habsburg-Lotharingia Károly főherceg, a világkiállítás fővédnöke, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos (b-j) a nemzeti színű szalag átvágásával megnyitja az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hétvége kiemelt rendezvényeként kutyás és lovasprogramokat, solymász- és íjászbemutatót, vadászkürt-bajnokságot tartanak, délutánonként pedig koncerteket szerveznek. A hétvégén a főváros mellett lesznek programok Keszthelyen, Hatvanban, Gödöllőn és Vásárosnaményban is.

Kovács Zoltán, a rendezvény lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteki Facebook-bejegyzésében azt bizonygatta, hogy a világkiállítás költségvetése csak 17 milliárd forint, szemben a „baloldali propaganda” által hangoztatott 70 milliárddal.

A Soros-ösztöndíjas kormánybiztos a Greenpeace aktivistáiba is beleszállt, őket egyszerűen csak leelvtársozta, amiért egy molinót feszítettek ki azzal a felirattal, hogy „lőttek a természetvédelemnek”:

Több mint 2,5-szeresét költi az állam a vadászati világkiállításra, mint 10 nemzeti parkunkra összesen! 🤯 Erre hívták…

Posted by Greenpeace Magyarország on Friday, September 24, 2021

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderült, ki áll majd Szentkirályi Alexandra helyén a Kormányinfón

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Épül már a béke: Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz pátriárka

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni