Blikk: Spanyolországba költöztek Orbán Ráhelék

Remélik, hogy „új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg” a gyerekeik.

Blikk: Spanyolországba költöztek Orbán Ráhelék
Fotó: 24.hu/Marjai János

A Blikk „exkluzív” értesülése szerint a spanyolországi Marbellába költözött Orbán Ráhel, Tiborcz István és három gyermekük.

A bulvárlap azt írja, Orbán Viktor legidősebb lánya Instagram-bejegyzésben tudatta a költözést követőivel:

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

A lap azt is tudni véli, hogy az ötesztendős Alízt, aki a miniszterelnök legidősebb unokája, egy ottani nemzetközi magániskolába íratták be, az intézet angolul és spanyolul zajlik az oktatás.

Az állítólagos költözés okai között lehet, hogy Tiborcz Istvánnak nemrég lett egy spanyol érdekeltsége, a cége ugyanis nemrég beszállt egy ottani beruházásba. A Blikk információi szerint az Orbán-vő többször hazautazik majd üzleti ügyei miatt, míg Orbán Ráhel onnan dolgozik, családilag viszont csak a szünetekben térnek majd haza.

Orbán Viktor környezetéből egyelőre nem erősítették meg a trónörökösök távozását, Orbán Ráhel LinkedIn-profilján mindenesetre már valóban Marbella szerepel tartózkodási helyként.

Kapcsolódó hírek